Cardo Theater 6 maart 2015: Dance avond met grand master mix Ben Liebrand

Wie: Grand Master Mix Ben Liebrand – dance dance dance
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode
Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Vrijdag 6 maart 2015
Aanvang: 21.00 uur, zaal open vanaf 20.30 uur; eindtijd 24.00 uur
Kaarten : 12,50 euro
Voorstelling: Dance

Geboren Nijmegenaar Ben Liebrand wordt internationaal beschouwd als een van de grondleggers van de dance scene. Niet alleen is hij een groot voorbeeld geweest voor vele huidige Nederlandse top DJ’s, ook internationaal heeft Liebrand een grote naam. Zo werkte hij voor en met Armin van Buuren, Sting, Phil Collins en Salt ’n Peppa.

Liebrand maakte zijn radiodebuut in 1983, met het Veronica Radio programma In The Mix, dat op vrijdagnacht/zaterdagochtend tussen 2 en 3 uur werd uitgezonden. Dit programma was het eerste radioprogramma waarin non-stop dansmuziek gemixt werd zonder de tot dan toe gebruikelijke dj voice-overs.

Door de jaren heen is Ben Liebrand zijn radio mixes blijven maken en treedt hij nog regelmatig op om zijn mixes te laten horen of bezoekers te laten genieten van 70’s-80’s en 90’s dansmuziek. Tegenwoordig woont hij in Canada maar wilde de kans om in zijn geboortestreek te draaien niet voorbij laten gaan. Drie uur lang dansmuziek van Grand Master Mix Ben Liebrand!

Cardo Theater
Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 18 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis!
Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.