Café Beer & Bites een van de beste horecagelegenheden van Nederland

Donderdag 19 januari is door HEINEKEN Nederland Het Bronzen Fust uitgereikt aan Café Beer & Bites. Met deze prijs mag Café Beer & Bites zich een van de beste horecazaken van Nederland noemen.

De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling. Het Gouden Fust ging naar ‘t Wapen van Maeslant in Maasland. De Slinger Eet- en Drinklokaal in Wijhe sleepte het Zilveren Fust in de wacht. Naast het winnen van het Bronzen Fust, heeft Café Beer & Bites ook de Gouden Tapknop en de Gouden Spatel gewonnen voor beste horecazaak en café van regio Midden-Oost Nederland.

Blijk van waardering 

Eigenaren Danny en Nicole van der Pluijm, winnaars van het Bronzen Fust, namen deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Marcel Reijnen, Accountmanager HEINEKEN Nederland en zijn dolblij met deze prijs.

“Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. We zijn trots op onze barkeepers, zij hebben deze prestatie geleverd. Daarnaast staat gastheerschap hoog bij ons in het vaandel. Het winnen van het Bronzen Fust is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

De uitreiking van het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Marcel Reijnen, accountmanager Midden-Oost Nederland, HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Café Beer & Bites op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Foto: Photo Republic

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.