Burkely tassen, waar koop je die?

Je kent het wel. Je loopt een tassenzaak binnen en ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Beetje rondkijken, af en toe voelen, en soms even een tas om je schouder hangen. Hoe staat dit? In veel gevallen loop je gedesillusioneerd de winkel weer uit. Kiezen is lastig als je (te) veel in één keer ziet. Wat dan?

Hoe fijn is het om gericht naar de tas te zoeken die je wenst. En als je gedoseerd kunt zoeken. Gewoon niet alles tegelijk. Niet omkomen in bulten leer en canvas in schappen, maar het intypen van een tassenmerk waar je voorkeur naar uitgaat en lekker op je gemak alles bekijken. 

THEBAGSTORE leid je rustig rond

Je begrijpt het al, dat doe je online. Online shop THEBAGSTORE leid je rustig door het woud van tassen. En mocht je ook een kijkje willen nemen bij een ander merk, is dat een kwestie van intikken. Heel easy. 

Maar begin eens bij Burkely tassen. Waarom? Omdat het een veelzijdig merk is waar je direct een goed gevoel bij krijgt. Dit merk biedt een goede combinatie van functionaliteit en stijl. De tassen zijn populair en praktisch, maar zeker ook stijlvol te noemen. 

Er zijn de bekende handtassen, maar ook pakt Burkely uit met haar laptoptassen die heel functioneel zijn, en er tegelijkertijd geweldig mooi uitzien. Het leer is van een hoge kwaliteit en de vormgeving is afgestemd op het dagelijkse gebruik. 

Vintage Burkely tassen 

Het leuke is dat Burkely ook regelmatig een vintage exemplaar aanbiedt. Helemaal volgens de laatste trends. Een voorbeeld? De Burkely Vintage River in donkerbruin. Echt van fantastisch exemplaar. 
Neem je je spullen liever mee in een rugzak, dan kun je ook bij dit merk goed terecht. De Antique Avery is een prachtig exemplaar, dat jaren meegaat door de hoge kwaliteit. De achterkant van deze mooie tas is verstevigd. 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.