Buitenlandse studenten zoeken gastgezin omgeving Nijmegen

Begin januari 2017 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Verschillende buitenlandse studenten zijn in de omgeving van Nijmegen dringend op zoek naar één of meerdere gastgezinnen die het leuk zouden vinden om hen een thuis te bieden. 

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regiocoördinator van Travel Active.

De studenten die in januari naar Nederland komen, komen onder andere uit België en Brazilië en blijven een bepaalde periode in Nederland. Dit kan variëren van een aantal maanden tot een semester tot aan een heel schooljaar.

Flavia en Léa stellen zich alvast aan u voor:

Flavia uit Brazilië: ‘’Ik ben behulpzaam, vriendelijk en georganiseerd. Ook vind ik het leuk om te sporten, te lezen en films te kijken!’’

Léa uit Franstalig-België: ‘’Ik ben ondernemend, georganiseerd en leergierig. Ook vind ik het leuk om te hardlopen, te basketballen en muziek te luisteren!’’

Meer informatie

Wilt u een buitenlandse student een Nederlands thuis bieden en wilt u van dichtbij kennis maken met de Belgische of Braziliaanse cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact op met het High School Holland team. Tel. 0478-551900 of e-mail: highschoolholland@travelactive.nl. Op de website travelactive.nl/high-school-holland is meer informatie te vinden en stellen Flavia, Léa en alle andere studenten die nog een gastgezin zoeken zich alvast voor.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.