Brava bij Cultuur aan de Maas – Klassiek in Cuijk

Cultuurzender Brava is een van de organisaties die zich zondag 30 augustus met een eigen stand aan het publiek zal presenteren tijdens de twaalfde Culturele Dag in Cuijk. De organisatie is in handen van de stichting Cultureel Hart Cuijk, onder het motto ‘Cultuur aan de Maas’ en met deze keer ‘Klassiek’ als thema. Het festival wordt van 13.00 tot 17.00 uur gehouden in het oude centrum van Cuijk, met optredens van onder meer dansgroepen, koren, orkesten, toneel en straattheater.

Promotiestand Brava
Brava is de Nederlandse cultuurzender voor opera, ballet en klassieke muziek. Tijdens de Culturele Dag in Cuijk worden bezoekers geïnformeerd over deze zender, die na de start in 2009 is uitgegroeid tot een belangrijk podium voor de Nederlandse klassieke muziek. Ook regionale orkesten, ensembles en musici komen bij Brava aan bod. Bij de stand van Brava in Cuijk kunnen bezoekers lid worden van De Foyer, de vriendenvereniging van Brava. Ook kan het publiek snuffelen tussen populaire artikelen uit de Brava Webshop. Meer informatie over Brava is te vinden op bravanlklassiek.nl.

Over Brava
Brava is de Nederlandse cultuurzender voor opera, ballet en klassieke muziek. Sinds de eerste proefuitzending op 1 juli 2009 is de zender in korte tijd toegankelijk geworden voor een breed Nederlands televisiepubliek van muziekliefhebbers. Brava heeft een landelijke dekking via de digitale pakketten van de Nederlandse kabelaars Ziggo, Caiway, Delta Digitale TV, Cogas, Kabel Noord en SKV Veendam. Verder wordt Brava doorgegeven door KPN Interactieve TV, XS4All, Telfort, Stipte, Sparql, Solcon, Fiber.nl en Online.nl. Brava bestaat zowel in een Nederlandse als in een internationale (hd) versie. Meer informatie is te vinden op bravanlklassiek.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.