Boeken en laptop blijven in elke storm en regenbui droog met waterdichte RAINS tassen

Scandinavië kent een heel divers klimaat. Vooral in Denemarken hebben de kustgebieden een mild klimaat wat betekent dat er zachte winters zijn en zich vaak regenachtige periodes voordoen. Meer naar het binnenland is het kouder of droger in de winter en warmer in de zomermaanden. Dat geldt ook voor de Noorse en Zweedse kust in vergelijking met het binnenland. Met andere woorden; je moet in Scandinavische landen op verschillende weersomstandigheden voorbereid zijn. 

Het is dan ook niet voor niets dat een Scandinavisch merk als RAINS op alle mogelijke manieren op de weersomstandigheden voorbereid is. En het woord zegt het al: regen deert deze Deense ontwerpen niet. Een waterafstotende laag houdt alle nattigheid buiten. De tassen zijn absoluut waterdicht. De inhoud van je tas zal niet onder een druppel regen te lijden hebben. 

Daarnaast zijn de RAINS rugzakken herkenbaar aan het typisch minimalistische Deense design. De Backpack, de klassieke RAINS tas, heeft die herkenbare sobere uitstraling. Er is ook een mini variant.

Weekendtas, shopper of laptoptas
Een backpack van RAINS kan heel veel hebben als het om de weersomstandigheden gaat. Kies je voor een RAINS weekendtas, shopper of laptoptas dan vallen je dezelfde voordelen ten deel. Het kan een buitje hebben. Vooral ook handig als je dagelijks op de fiets naar school moet. Kijk maar eens naar de RAINS schooltas: die door kan gaan voor een chique strak vormgegeven tas. 

Oersterk en geen belasting voor het milieu
Nu staan Scandinaviërs eveneens bekend om hun gevoel voor stijl. Dat zie je en voel je terug in het materiaal waar de RAINS tassen van gemaakt zijn. Oersterk polyester met een PU-coating. En uiteraard is alle materiaal geen belasting voor het milieu. Denen zijn natuurliefhebbers, nietwaar! 

Dat betekent ook dat ze voor een regenbuitje niet thuis blijven. Dat is dan ook voor jou geen reden om binnen te blijven. Geniet van de natuur en daarmee van je fijne RAINS rugtas. Niet weerhoud je het avontuur aan te gaan in de frisse lucht. En je weet: regen is ook maar water. 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.