Bloemenhoedjes maken

Woensdag 21 mei kunnen kleuters bij Het Dijkmagazijn een bloemenhoedje maken. De dijk staat vol met wilde bloemen waarmee de mooiste versieringen te maken zijn.

Voor elke kleuter ligt er in Het Dijkmagazijn een papieren hoed klaar, die versierd kan worden met de mooiste bloemen. Papa, mama, opa of oma willen daar vast bij helpen!

Er groeit genoeg voor iedereen in de buurt van het Dijkmagazijn. Grote witte margrieten, gele boterbloemen, roze klaver en nog veel meer bontgekleurde bloemen . Met riet en gras maak je een extra zwierige pluim waar de wind mee kan spelen. En wie geen hoed wil dragen, kan ook een schilderij van de bloemetjes maken.Ondertussen worden mooie verhalen voorgelezen in het gras en is er wat lekkers uit de picknickmand.

 

Waalwoemi bloemenhoedjes maken, woensdag 21 mei van 14.00-15.30 uur. Max. 15 kinderen vanaf 4 jaar.  Deelname per kind € 3,50 (begeleiders gratis), inclusief materiaal en consumpties. Info en reserveren: dijkmagazijn@hetnet.nl of 024-6777000.  Zie voor volledige agenda www.hetdijkmagazijn.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.