Bijzondere foto’s in Fort Pannerden

In juli en augustus is er in Fort Pannerden een foto-expositie van Fotocollectief Lumen. Binnen het thema ‘Gevangen licht’ hebben de acht fotografen van het Fotocollectief een selectie gemaakt, bestaande uit onder andere portretten, landschappen en natuurfoto’s.

Volgens Yvonne Voeten, een van de fotografen, exposeert het collectief graag in bijzondere locaties. Fort Pannerden komt hier zeker voor in aanmerking. De veelal kleurrijke foto’s komen heel goed tot hun recht op de oude, ruwe bakstenen muren. De expositie bestaat uit ruim 100 foto’s die in verschillende lokalen en indrukwekkende gangen van het fort tentoongesteld zijn.

Fort Pannerden is op iedere eerste en derde zondag van de maand geopend en in vakantieperiode ook op dinsdagen en donderdagen. Bezoekers mogen op eigen gelegenheid het fort en exposities bezichtigen, op zondagen zijn er ook rondleidingen. Voor kinderen zijn er spannende (gratis) speurtochten met grabbelen, een waterkanon en diverse spellen.

Het fort is alleen te voet en met de fiets bereikbaar. Tijdens open dagen pendelt een speciale fortwagen (gratis) tussen de Sterreschans en het fort.

 

Openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur:
Zondag 20 juli, 3 en 17 augustus
Dinsdag 15, 22 en 29 juli,  5,12,19 en 26 augustus
Donderdag 17, 24 en 31 juli, 7,14, 21 en 28 augustus

 

Entreeprijzen (incl. 1 consumptie):
4 tot 13 jaar € 2,50
13 jaar en ouder  € 5,00

Rondleiding met gids (€ 1,00 extra) Laatste start om15.30 uur.
Groepen alleen op aanvraag via info@fortpannerden.eu

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.