Bezoek de herkenbare voorstelling over dementie

De gemeente Heumen maakt zich sterk voor kwetsbare inwoners en richt zich daarbij vooral op preventie. Daarom wijzen wij u graag op de theatervoorstelling ‘Bovenkamer’ georganiseerd door Indigo en Mantelzorg Heumen op dinsdagavond 2 december. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over dementie en de impact ervan in de nabije omgeving. Dementie is een ziekte die steeds vaker voorkomt. Door meer te weten is het makkelijker om begrip te tonen en naar elkaar om te zien.

De voorstelling draait om dirigent Joachim Meijer. Joachim denkt in eerste instantie nog de volledige controle over zijn leven te hebben. Maar tijdens de voorstelling blijkt steeds meer dat Joachim zijn eigen leven allang niet meer zelf dirigeert.

In gesprek
Acteur en geestelijk verzorger Thomas Borggrefe laat in zijn voorstelling de
verwarring en chaos in het beginstadium van dementie zien. Een indrukwekkende kijk in de wereld van (beginnende) dementie. De voorstelling is speciaal bedoeld voor mensen die te maken hebben met dementie (familie, vrienden, buren, hulpverleners). Inwoners uit de gemeente Heumen hebben voorrang. Na de voorstelling gaat Thomas met u in gesprek over dementie, de gevolgen ervan en hoe ermee om te gaan.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Dat kan! De voorstelling vindt plaats in Sociaal Cultureel Centrum Maldensteijn in Malden. De bijeenkomst begint om 19.30 en duurt tot 22.00 uur. Deelname is gratis. U moet zich wel aanmelden bij Indigo. Dit kan telefonisch via: 026 – 312 44 83 of via e-mail: info@indigogelderland.nl. Kijk voor meer informatie op www.indigo.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.