Beunings talent straalt in professionele show

Binnenkort komt de Teenz Company met de wervelende zang- en dansshow PrettyTalkZ naar het theater ’t Mozaïek in Wijchen.

The TeenZ Company staat voor een theaterproductie op hoog niveau, uitgevoerd door tieners en begeleid door professionals uit het theatervak. Het is een stichting die jong talent een kans biedt zich verder te ontwikkelen in de podiumkunsten door in de tienerleeftijd professionele ervaring op te doen in de Nederlandse theaters. De productie wordt uitgevoerd met de M&M live band en begeleid door de beste coaches uit het vak en geproduceerd door Tim Koldenhof producties.

PrettyTalkZ is een professionele en energieke zang- en dansshow door een kleine groep getalenteerde tieners. Deze jonge performers worden op unieke wijze ondersteund door een top live band. De snelheid van de acts en de waterval aan bekende en minder bekende popsongs, soms afgewisseld met theatrale humor, zullen een onuitwisbare indruk achterlaten bij het publiek.

In deze productie speelt ook Eva Huiskamp (17). Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Beuningen. Eva is al van kleins af aan gek op toneelspelen en haar juf op school hoorde en zag de toen 11-jarige zingen en dansen. Ze raadde haar ouders aan er wat mee te gaan doen.

De net opgerichte Theaterschool Hakoena in Wijchen was dan ook een logische stap. Al snel belandde Eva in de talentenklas van Hakoena en deed ze voor het eerst auditie bij Jeans Teenz. Een keelontsteking deed haar bij deze auditie de das om. Een jaar later werden haar talenten alsnog herkend.

De Teenz Company speelt op 11 februari in het theater ’t Mozaïek in Wijchen, aanvang 19.30 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Foto: Teenz Company

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.