BEUNINGEN KRIJGT EIGEN KERSTMANNENLOOP

Op 21 december 2013 om 14.00 uur geeft burgemeester Carol van Eert het startschot van de eerste Rotary Santarun in Beuningen. De Rotary Santarun wordt al jaren met veel succes georganiseerd in ruim twintig plaatsen in Nederland. Rotaryclub Wijchen-Beuningen-Tweestromenland organiseert deze ‘fun-kerstloop’ om geld in te zamelen voor de Voedselbank in Beuningen.

Honderden mensen, van 2 tot 92 jaar, lopend of rennend in Kerstman outfit door Beuningen, voor het goede doel; dat is wat de organisatie voor ogen heeft. Het is geen wedstrijd, het gaat om de fun én om de Voedselbank. Deelnemers betalen € 10 en krijgen in ruil daarvoor een kerstmanpak, een startnummer en na afloop een medaille en een consumptie. Het Julianaplein in Beuningen zal volledig in winterse sferen zijn op 21 december. Compleet met muziek, een heus chalet en… heel veel kerstmannen.

Voedselbank

De Voedselbank stelt voedselpakketten beschikbaar aan mensen die van hun inkomen te weinig overhouden om van te leven. De levensmiddelen voor die pakketten krijgt de Voedselbank gratis van bedrijven. De Voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Meedoen?
Inschrijving is mogelijk via de website www.beuningen.rotarysantarun.nl. Vanaf half november is het ook mogelijk in te schrijven bij de Bruna of de Primera in het centrum van Beuningen.  Dan krijgt men direct een kerstmanpak en startnummer mee. Volg de website of de Facebookpagina facebook.com/SantarunBeuningen

FOTO: Ger Loeffen

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.