Beuningen trots op lopers

Woensdag 20 juli 2016 verwelkomt Beuningen ruim 50.000 wandelaars tijdens de doortocht van de 100e Vierdaagse. Langs de gehele route zullen inwoners en bezoekers de wandelaars wederom enthousiast begroeten. Beuningen Sportief heeft dit jaar weer de doortocht georganiseerd en in samenwerking met een aantal enthousiaste vrijwilligers is in een projectgroep het motto Beuningen Buitengewoon nader ingevuld.

Op een zestal plaatsen zullen de wandelaars Beuningen Buitengewoon herkennen. De wandelaars worden feestelijk welkom geheten  met een Welkomstpoort bij de Watergang De Wetering aan het begin van de Wilhelminalaan, Beuningen Swingt op het ThujaPark en Beuningen Sportief uit zich bij de Tinnegieter om vervolgens de wandelaars bij de rotonde Burg. Gerardslaan Beuningen Kunstzinnig te begroeten alvorens de grote roze wolk bij de ontvangsttent over hen neer daalt. Beuningen Buitengewoon Roze is daar het motto. In Weurt uiteindelijk worden de lopers bedankt en hoopt Beuningen Buitengewoon Totziens zeker op een terugzien in de gemeente Beuningen. Veel vrijwilligers en ook cv vereniging De Klotskoppen werken mee aan de invulling van Beuningen Buitengewoon Trots op onze Lopers.

Inkleuring wegdek bij Watergang Wetering op de Wilhelminalaan
Op dinsdag 12 juli zullen tientallen leerlingen van de basisscholen De Triangel, De Peppel, De Dromedaris en De Hoeven het wegdek inkleuren met allerlei voeten en poten. Projectleiders Frits van den Boogaard en Anneke Bruisten begeleiden hen hierin. Op 20 juli zal Oke uit Dreumel de wandelaars hier ook muzikaal onthalen met natuurlijk ook twee Beuningse Talenten Helmie Klabbers en Isa van den Boogaard.

Ereronde 20 juli – Beuningen Buitengewoon Verlicht!
De nacht van dinsdag 19 juli op woensdag 20 juli, om precies te zijn rond 0.30 uur, passeren de wandelaars van de Ereronde de gemeente Beuningen. Burgemeester Carol van Eert zal hen tegen 0.30 uur opwachten op het grasveld bij de speeltuin op de Burgemeester Gerardslaan. Inwoners worden uitgenodigd om hier ook bij aanwezig te zijn en gevraagd om lichtjes & gezelligheid mee te nemen. De organisatie van Beuningen Buitengewoon zal ook voor extra licht zorgen. Rond 1.30 uur zullen zij de stoplichten bij Weurt passeren.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.