Besloten training NEC richting Utrecht-thuis

Nijmegen – NEC gaat in de aanloop naar de thuiswedstrijd van zondag tegen Utrecht een besloten training afleggen. De equipe van coach Janssen wil zich privé voorbereiden op het beladen en belangrijke duel, om niks aan het toeval over te laten. De training zal plaatsvinden in het Goffert Stadion en dus achter gesloten deuren.

Na de nederlaag in het degradatieduel tegen Roda JC, staat NEC nu op een troosteloze laatste plaats. De spanningen om de club heen beginnen toe te nemen en daarmee de acties van supportersgroepen. Waar afgelopen weekend de spelersbus nog werd opgewacht door geëmotioneerde supporters, is inmiddels een vijftal supporters op het idee gekomen om een speciaal lied als steunbetuiging te maken. Om de rust in de spelersgroep te behouden, is nu dus gekozen voor een besloten training op vrijdag. Supporters die de spelers voor de wedstrijd tegen Utrecht nog willen steunen, zullen dit op donderdag moeten doen.

In Utrecht treft NEC een ploeg die ook verre van in vorm is. Utrecht is samen met Groningen in 2014 de minst presterende ploegen in de Eredivisie. Tevens is Utrecht in uitwedstrijden de slechtst presterende ploeg in de hele Eredivisie. Aan de hand van deze feiten kan dus worden gezegd dat er wel degelijk wat te halen is voor NEC de komende Eredivisie-wedstrijd tegen de club uit de Domstad.

NEC- FC Utrecht begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Braamhaar.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.