Benefietconcert Ronald McDonald Huis Nijmegen wordt afgelast

Het benefietconcert voor Ronald McDonald Huis Nijmegen dat op 11 janauri 2014 zou plaatsvinden in de Cultuurspinnerij De Vasim, gaat helaas niet door.

De organisatie van het benefietconcert voor Ronald McDonald Huis Nijmegen is gedwongen het concert af te gelasten. De projectgroep, bestaand uit studenten aan de HAN, betreurt dat het evenement niet door kan gaan. Tijdens het organiseren van het benefietconcert is gebleken dat de ambitieuze doelstellingen die de projectgroep zichzelf heeft opgelegd, onvoldoende gehaald konden worden om het benefiet concert tot een succes voor het Ronald McDonald Huis te maken.

Het aantal verkochte kaarten is niet voldoende om te garanderen dat er een geldbedrag zou overblijven voor het Ronald McDonald Huis. De meest verantwoorde beslissing is daarom om het evenement af te gelasten.

Ondanks dat hoopt de projectgroep dat de publiciteit rondom het concert de naamsbekendheid van Ronald McDonald Huis Nijmegen onder de doelgroep studenten zodanig heeft vergroot, dat enkelen zich blijvend interesseren en zich gaan inzetten voor dit fantastisch mooie doel.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.