Benefietconcert Ronald McDonald Huis Nijmegen

Een onwijs mooie avond beleven én een goed doel steunen!

Op 11 januari 2014 vindt het benefietconcert voor Ronald McDonald Huis Nijmegen in Cultuurspinnerij De Vasim plaats. Het benefietconcert begint om 19.30 uur en eindigt om 01.00 uur.

Ronald McDonald Huis Nijmegen biedt een tijdelijk thuis voor ouders, broers en zussen van ernstig zieke kinderen in een moeilijke, vaak langdurige, periode. Het Huis Nijmegen is een zelfstandig functionerende stichting die volledig afhankelijk is van sponsors, giften en donateurs.

Om Ronald McDonald Huis Nijmegen te steunen organiseert evenementenbureau BE-vents in 2014 voor de eerste keer dit benefietconcert. Naast het ophalen van een financiële bijdrage wil BE-vents de naamsbekendheid van het Huis Nijmegen vergroten.

In Cultuurspinnerij De Vasim staat het allemaal te gebeuren! Bezoekers kunnen genieten van een onvergetelijke avond met muzikale optredens van: DJ Manuel Zeeman, Collin Hoeve, Melissa Leurs, Leeways en DJ Bouncy. Daarnaast kunt u uw geluk beproeven in de loting waar leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Genieten van daverende optredens, een fantastische sfeer, een lekker drankje én iets goeds doen. Een goed besteedde avond!

Kaarten kosten €10 (excl. service- en transactiekosten) in de voorverkoop en €15 aan de deur. De kaarten zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop via de website van Cultuurspinnerij De Vasim: http://devasim.nl/evenement/benefiet-ronald-mcdonald-huis-nijmegen/

De gehele opbrengst van de avond zal naar Ronald McDonald Huis Nijmegen gaan.

Voor meer informatie over de line-up en het evenement zelf, bekijk de Facebookpagina: https://www.facebook.com/benefietronaldmcdonald.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.