Benefietconcert Ronald McDonald Huis Nijmegen

Een onwijs mooie avond beleven èn Ronald McDonald Huis Nijmegen steunen 

Op 11 januari 2014 vindt het benefietconcert voor Ronald McDonald Huis Nijmegen in Cultuurspinnerij De Vasim plaats. Het benefietconcert begint om 19.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Dit zal de eerste editie zijn van het benefietconcert en wordt georganiseerd door BE-vents.

Ronald McDonald Huis Nijmegen biedt een tijdelijk thuis voor ouders, broers en zussen van ernstig zieke kinderen in een moeilijke, vaak langdurige, periode. Het Huis Nijmegen is een zelfstandig functionerende stichting die volledig afhankelijk is van sponsors, giften en donateurs.

Cultuurspinnerij De Vasim zal 11 januari plaatsmaken voor het benefietconcert waar Ronald McDonald Huis Nijmegen centraal zal staan. Deze avond kunt u genieten van muzikale optredens en een gezellige sfeer, waarbij we samen Ronald McDonald huis Nijmegen steunen.

De gehele opbrengst van de avond zal naar Ronald McDonald Huis Nijmegen gaan.

Om Ronald McDonald Huis Nijmegen te steunen organiseert evenementenbureau BE-vents een benefietconcert op 11 januari 2014. Naast het ophalen van een financiële bijdrage wil BE-vents de naamsbekendheid van het Ronald McDonald Huis Nijmegen onder de bezoekers vergroten. Bezoekers kunnen genieten van een onvergetelijke avond met muzikale optredens van; DJ Manuel Zeeman, Collin Hoeve, Melissa Leurs, Leeways en DJ Bouncy. Daarnaast maken bezoekers kans op fantastische prijzen.

Kaarten zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop via de website van Cultuurspinnerij De Vasim: http://devasim.nl/.

Voor meer informatie over de line-up en het evenement zelf, bekijk de Facebookpagina: https://www.facebook.com/benefietronaldmcdonald.

 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.