BAM Woningbouw verkoopt 28 van de 54 appartementen in Parktoren de Elshof aan Altera

Aan de Grootstalselaan in Nijmegen zijn de bouwwerkzaamheden van de vervolg fase van Park Malderborgh aangevangen. De 11 verdieping tellende parktoren de Elshof is de tweede van totaal drie Parktorens die in Park Malderborgh zullen verrijzen. Inmiddels is De Zonnebaars voor Portaal gerealiseerd; een appartementencomplex waarvan het restaurant “Bij de Buren” deel uitmaakt. Aan de zijde van de Ruys de Beerenbrouckstraat zijn drie gebouwen voor Pluryn onlangs officieel geopend.

Op donderdag 26 juni hebben Altera Vastgoed NV, een belegger in vastgoed namens een groot aantal Nederlandse pensioenfondsen en BAM woningbouw de officiële overeenkomst bekrachtigd voor de afname van 28 ruime appartementen. Deze appartementen zullen door Altera in de vrije sector huur worden aangeboden. Naar verwachting zal eind dit jaar met de verhuurcampagne worden aangevangen.

Naast de huurappartementen maken 26 koopappartementen deel uit van Parktoren de Elshof. Volgens Mart Verhoeven, ontwikkelaar bij BAM Woningbouw, zorgt de zekerheid van het doorgaan van het project ervoor dat de verkoop voortvarend loopt. “Mensen willen zich niet binden aan een project met de kans dat de bouw niet wordt gestart. Wij bieden de garantie bieden dat de appartementen inclusief de ondergrondse parkeerplaats en berging in de zomer van 2015 zijn opgeleverd”. In dezelfde periode zal de definitieve toegang tot Park Malderborgh vanaf de Malderburchtstraat voltooid zijn. Meer informatie over het luxe en complete afwerkingsniveau van de appartementen is te vinden op www.parktorens-nijmegen.nl.

In de herfst van 2015 zal het kunstwerk “De Nachtbruid” van de inmiddels overleden kunstenaar Marius van Beek in de vijver te midden van fonteinen worden geplaatst. Hiermee is dit kunstwerk na een afwezigheid van ruim 8 jaar weer te bewonderen.

U kunt kennis maken met Park Malderborgh tijdens de “Festiviteiten voor Buren” op zaterdag 7 september a.s. van  12.00-17.00uur op locatie. Vanaf het grote terras geniet u onder het genot van een hapje en drankje van de coverband en ligt de dans- en demonstratievloer aan uw voeten. Bij de diverse stands krijgt u informatie over wonen, welzijn, zorg en vrije tijd in Grootstal en Hatert.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.