BakfietsTreffen 2014 druk bezocht

Zondag 13 april organiseerden Fietsdiensten.nl en Op Vuur en Vlam het BakfietsTreffen 2014. Het festival voor bakfietsen vond plaats tijdens het Festival VasimNU! van Cultuurspinnerij de Vasim te Nijmegen. Particulieren en bedrijven met of zonder verzamelden zich bij de Vasim voor een gezellig en ongedwongen samenzijn.

Het BakfietsTreffen startte met een heuse Bakfiets Parade door Nijmegen. Vanuit de Grote Markt vertrok een lange stoet van bakfietsen richting de Vasim. Het was een vrolijk gezicht om ze daar te zien aankomen. Bij de bakfietsmarkt waren vervolgens de nieuwste modellen bakfietsen, transportfietsen en fietstrailers te bewonderen van bekende producenten en dealers uit Nederland en een groot aantal andere Europese landen. Op het probeerparcours konden de verschillende modellen uitgeprobeerd worden en Velocity organiseerde nog enkele fietscompetities.

Met ruim 1.000 bezoekers uit meer dan 25 landen is het BakfietsTreffen wederom  een succes te noemen. De ‘cargo bikers’ konden onder het genot van een hapje en een drankje bij verschillende ‘culinaire’ bakfietsen genieten van muziek van meerdere singer-songwriters.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.