Audities voor zanggroep Vierdaagse Orkest 2015

MILL – Zingen met begeleiding van een orkest van 70 muzikanten? Optreden voor een publiek van een paar honderd man tot meer dat 2000? Wie dat graag zou willen krijgt nu de kans bij het Vierdaagse Orkest 2015. Op 1 februari worden daarvoor audities gehouden.

Het Vierdaagse Orkest is een orkest van amateurblaasmuzikanten en slagwerkers, die in de week van de Nijmeegse Vierdaagse in totaal zes keer een avondvullend muzikaal programma brengen. Een promsconcert van hoog niveau, dat elk jaar veel publiek trekt door de combinatie van aansprekende muziek en zang. Een programma dat elk jaar bestaat uit bijna 30 muzieknummers, variërend van moderne musicalmuziek tot bekende popmuziek tot het Nederlandstalig repertoire, is instrumentaal en vocaal van hoog niveau. De muzikanten van het Vierdaagse Orkest komen uit heel oostelijk Brabant en uit het Rijk van Nijmegen.

De zanggroep van het Vierdaagse Orkest is op zoek naar nieuwe collega’s, die graag mee willen doen aan de reeks drukbezochte concerten. Deelnemers aan de auditie moeten minimaal 14 jaar zijn en podiumervaring, bijvoorbeeld in een koor, groep of als solist is wenselijk. Zangles hebben gehad of nog volgen is een pre, maar niet noodzakelijk. Aan de deelnemers van de auditie wordt gevraagd een nummer voor te bereiden, dat uit het hoofd moet worden gezongen. Begeleiding is toegestaan vanaf cd of met gitarist of pianist. Nummers kunnen naar eigen voorkeur gekozen worden uit het pop- of musicalrepertoire.

De zanggroep van het Vierdaagse Orkest repeteert op 10 zaterdagen van maart tot en met juni 2015 tussen 11.00 en 14.00 uur. Dat gebeurt onder leiding van Stephanie van Werkhoven (vocal-coaching) en Roel Verheggen (staging en regie). In juni zijn op zondagochtend repetities samen met het orkest en de optredens zijn in de week van 19 tot en met 26 juli.

De audities zijn op 1 februari 2015 in De Wester in Mill, aanvang 12.00 uur. Aanmelden kan via: info@vierdaagseorkest.nl

Meer informatie over het Vierdaagse orkest op: www.vierdaagseorkest.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.