Audities voor de Dag van het Levenslied 2019

Op vrijdag 15 maart vinden de audities van het Nijmeegs smartlappenfestival “De Dag van het Levenslied” plaats. Het belooft weer een muzikaal feestje te worden in de Steigerzaal van De Lindenberg te Nijmegen.

Liefhebbers en uitvoerders van het levenslied kunnen zich nu inschrijven. Tijdens deze voorrondes worden de artiesten geselecteerd die op zondag 12 mei 2019 optreden tijdens de 37ste editie van het festival op het Valkhof in Nijmegen.

De organisatie van De Dag van het Levenslied is op zoek mensen met een passie voor zingen, die dit theatraal kunnen brengen met een leuke levenslied act. Dit jaar is men speciaal op zoek naar studenten met een goed gevoel voor humor, ritme en toonvastheid. De acts worden door een smartelijke jury beoordeeld op meezingbaarheid, presentatie (met een knipoog!), muzikaliteit en geschiktheid voor het grote podium. De acts dienen minimaal 5 en maximaal 7 minuten te duren (2 liedjes). Het is toegestaan om met een tape mee te zingen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen een kort filmpje naar: www.dedagvanhetlevenslied.nl sturen zodat men al een beetje een indruk kan krijgen van de act.

De Dag van Levenslied
Het festival De Dag van Het Levenslied heeft zijn oorsprong in het theater. Tijdens het festival zingt een keur aan kleurrijke artiesten het levenslied, met een sympathieke knipoog naar de echte volkscultuur. De editie van 2019 vindt net als vorig jaar plaats op Moederdag, zondag 12 mei, in het Valkhofpark en is gratis toegankelijk.

Meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl en www.facebook.com/Dagvanhetlevenslied Volg ons ook op www.twitter.com/dagvhlevenslied

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.