Audities Pepernotencircus

Het Pepernotencircus komt er weer aan! Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november en zondag 1 december strijkt het Pepernotencircus weer in Nijmegen neer. Lijkt het je leuk om mee te spelen met het Pepernotencircus en heb je op de voorstellingsdata en de weken ervoor tijd? Meld je dan aan voor de audities op woensdag 25 september in de Lindenberg!

We zoeken nog diverse acteurs en circusartiesten (jong en oud). Voor de meeste rollen is veel spelervaring vereist, voor sommige rollen iets minder. Ook zijn we nog op zoek naar algemene hulp bij de voorbereidingen van het circus. Meer informatie hierover vind je op: KLIK HIER

Theaterzaal i.p.v. circustent 

Al vele jaren op een rij verzorgt Grote Broer met het Pepernotencircus een spannende Sinterklaasvoorstelling die jaarlijks zo’n 1500 bezoekers trekt. Tot en met 2012 was deze voorstelling in een circustent op de Wedren. De komende editie zal plaatsvinden in de grote theaterzaal van de Lindenberg. Het Pepernotencircus is sinds 2013 een coproductie tussen Grote Broer en de Lindenberg.

Startbijeenkomst 25 september

Wil je meespelen of helpen met het Pepernotencircus? Dan nodigen we je van harte uit op 25 september om 16.00 uur voor de startbijeenkomst in de theaterzaal van de Lindenberg. Aansluitend op de bijeenkomst die tot 17.30 duurt, zijn de audities gepland. De audities duren van 17.30 uur tot ca. 19.00 uur. Auditanten worden ook verwacht op de startbijeenkomst.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor de startbijeenkomst en audities kan via: sanne@grotebroer.com. Voor meer informatie bel of mail met Will Sonnemans, Lindenberg: 024–3273927 w.sonnemans@delindenberg.com.

Wij horen graag van je!

Productieteam Pepernotencircus Grote Broer en de Lindenberg

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.