Vacature Allround Magazijnmedewerker Heineken

Allround Magazijnmedewerker Heineken in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar jij gaat werken is een logistiek dienstverlener uit Nijmegen. Met meer dan 60 medewerkers zorgen zij dat het transport van verschillende goederen van bestemming A naar Z gaat. Ze vervoeren onder meer medische goederen, materialen voor evenementen, documenten, pallets en pakketten. Hetgeen wat jij gaat vervoeren zijn de materialen voor evenementen; denk aan Heineken tap- en barmateriaal.

Bij dit familiebedrijf wordt hard gewerkt, maar het is er ook super gezellig. Er wordt goed voor het personeel gezorgd: als er bijvoorbeeld iets langer doorgewerkt moet worden om de orders weg te werken, dan bestelt het bedrijf eten voor iedereen. De relatie tussen mensen (medewerkers en klanten) staat centraal. Ze zetten altijd een stapje extra voor elkaar en voor de klant.

Kernwoorden zijn: vriendelijke en gezellige werkomgeving, korte lijnen, humor, betrokken, flexibel en teamwork.

Aanbod

  • Als Allround Magazijnmedewerker Heineken krijg jij een vaste fulltime baan bij een gezellig familiebedrijf in Nijmegen;
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie met veel afwisseling;
  • Een bruto maandloon dat past bij jouw werkervaring, salaris tussen de €2.400,- en €2.750,-;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Jij krijgt de ruimte om door te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Reageer dan direct op deze vacature! Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op.

Wil jij meer weten over deze vacature? Bel dan met Pjotr via: 06 106 34 606 of mail naar: pborgers@werkwijzer.nl

Toch niet de baan die jij zoekt? Bekijk dan de andere vacatures bij jou in de regio!

Functieomschrijving

Wil jij een afwisselende baan in een magazijn? Werken in zowel de transport- als evenementenbranche? Dit is je kans voor de functie als Allround Magazijnmedewerker Heineken!

Als Allround Magazijnmedewerker Heineken krijg je een hele toffe functie, waar je aan afwisseling geen gebrek zult hebben. Je begint je dag tussen 06:00 en 08:00 uur. Je helpt mee in het magazijn met het klaarzetten van orders voor alle evenementen door heel Nederland. Je werkt voornamelijk met materialen van het bekende biermerk Heineken, zoals tap- en barmaterialen. Jij helpt je collega's met deze materialen in een busje te laden, waar deze vervolgens op het desbetreffende evenement volledig gebruik worden. Mede door jouw werkzaamheden in het magazijn.

Gedurende de dag help je mee in het magazijn met het opruimen van materialen, het klaarzetten van materialen en eventueel het repareren van materialen (waar mogelijk). Tussen 15:00 en 17:00 uur ben je voldaan klaar met je werkdag! Werkuren kunnen variëren, afhankelijk van de drukte. Kortom: je bent een zeer belangrijke schakel in het logistieke evenementenproces van dit bedrijf.

Functie-eisen
  • Als Allround Magazijnmedewerker ben jij flexibel in werktijden;
  • Jij hebt een proactieve houding en weet van aanpakken;
  • Jij kunt waar nodig zelfstandig werken en hebt het vermogen om problemen op te lossen.


Functie:Laders en lossers
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Allround-Magazijnmedewerker-Heineken/363114371.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Allround Magazijnmedewerker Heineken Werkwijzer 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures