Alles draait om muziek

Muziek beluisteren. Samen dansen. Luidkeels meezingen. Hoe was dit vroeger en hoe gaat dat nu? In de danstheatervoorstelling ‘Alles draait om muziek’ staan in totaal bijna 60 dansers en acteurs, in de leeftijd van 8 tot 80 jaar, op het podium.

Stichting Flex to the Max heeft in samenwerking met Flex Dansstudio en senioren dansgroep Seniorina wederom een bijzondere voorstelling gemaakt.In de platenzaak speelt de voorstelling zich af. Een nieuwe single komt uit. Het is een drukte van jewelste. Plaatjes luisteren, ophalen van herinneringen en een radio DJ die zijn verslag doet omtrent de happening. In deze productie komt het allemaal voorbij. Bij Stichting Flex to the Max staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Dit is de tweede voorstelling waarbij speciale doelgroepen samengevoegd worden.

De voorstelling vindt plaats op zondag 28 januari 2018 om 16:00 uur in het LUX Theater aan de Mariënburg 38-39 in Nijmegen. Kosten €9,50. Voor reserveringen: de kassa van LUX is van maandag t/m zaterdag van 11:30 uur – 22:15 uur geopend en op zondag van 9:30 uur – 22:15 uur.

Deze theaterdansvoorstelling is mede mogelijk gemaakt door VDN.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.