Al bijna helft kaarten MPF Nijmegen verkocht

Met nog bijna anderhalve maand te gaan, is al bijna de helft van de kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 25 maart zal plaatsvinden in het Goffertpark in Nijmegen verkocht.

“De early bird-actie heeft heel goed gewerkt”, stelt organisator Eddie Mensink. “Ten opzichte van de normale gang van zaken in de voorverkoop lopen we absoluut voor op schema.” “We merken ook veel enthousiasme”, vult Leon Lukassen, mede-eigenaar van het in Nijmegen gevestigde Lukassen Produkties, een van de partijen binnen het MPF, aan. “Ik sprak laatst nog een oud-collega. Hij kon me vertellen dat er om hem heen ontzettend veel gepraat wordt over de komst van het MPF naar Nijmegen. Nijmegen is een trotse stad met een sterk wij-gevoel.”

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 25 maart voor het eerst te gast in Nijmegen. “Op verzoek van inwoners van Nijmegen die ons hebben benaderd”, vertelt Eddie. “En in het Goffertpark ook nog. Daar hebben alle grootheden al gestaan. Dat wij daar nu ook tussen staan, vind ik heel bijzonder.” Natuurlijk zijn weer vele toppers uit de Nederlandstalige muziekwereld van de partij. Van René Froger & the Frogettes tot Jannes; van Snollebollekes tot Ronnie Ruysdael, van Bökkers tot Lange Frans. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis.

Voorverkoop

Kaarten (vanaf 22,50 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Foto Plus Bruna Teunissen in Nijmegen, Café de Vink in Ooij, de Bruna in Gendt, Café Anneke in Wijchen en Van Appeldoorn Dio Drogisterij en The Readshop in Bemmel en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via Paylogic.nl en megapiratenfestijn.nl.

Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint 19.45 uur.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.