Vacature Advocaat-medewerker

Advocaat-medewerker in Nijmegen

Aantoonbaar succes in cassatie Prejudiciële vragen

 • Hoger beroep (civiel appèl)
  • Blogberichten over hoger beroep

  • Aantoonbaar succes in cassatie
  • Prejudiciële vragen
  • Hoger beroep (civiel appèl)
   • Blogberichten over hoger beroep

Wie wij zijn

Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC) is een uniek, onafhankelijk en ambitieus advocatenkantoor, gevestigd te Nijmegen, 's lands oudste stad (Noviomagus).

De advocaten van VSCC treden (vrijwel) uitsluitend op in civiele procedures bij de Hoge Raad. Zij adviseren over de haalbaarheid ervan. Dit in beginsel over de volle breedte van de civiele praktijk. Iedereen - particulieren, bedrijven en overheden - kan bij ons terecht voor een bij de Hoge Raad te voeren procedure tegen wie dan ook. VSCC heeft al jarenlang aantoonbaar succes met civiele cassatieprocedures.

'Consultancy' in de kantoornaam staat voor het fungeren als sparringpartner/adviseur van advocaten van andere kantoren. Dit naar hun volle tevredenheid. Denk bijvoorbeeld aan het - met anticipatie op een eventuele cassatieprocedure - meelezen/becommentariëren en meeschrijven van concepten van memories grieven/antwoord bij gerechtshoven.

VSCC heeft goede contacten in de wetenschap (hoogleraren) en met oud-leden van de rechterlijke macht (niveau Hoge Raad).

Wij zoeken: advocaat-stagiair en/of advocaat-medewerker (v/m)

Ter versterking van haar snel groeiende praktijk zoekt VSCC een (ambitieuze juridisch medewerker die bij gebleken geschiktheid snel kan doorgroeien tot) advocaat-stagiair. Tevens is er plek voor een advocaat-medewerker.

Wij hopen iemand te vinden die met uitstekende studieresultaten (cum laude) afgestudeerd is of dit binnenkort gaat doen. Heb jij een brede interesse in het civiele recht en goede schriftelijke vaardigheden? Kun je bovendien nauw samenwerken in een hecht team? Solliciteer dan snel.

Wat wij bieden

Bij VSCC komen advocatuur en wetenschap samen. Ter behartiging van de belangen van onze opdrachtgevers analyseer je procesdossiers en buig je je over de meest uiteenlopende rechts(toepassings)vragen. Zo verbreed en verdiep jij je kennis van het civiele (proces)recht en leer je hoe je optimaal procedeert in civiele zaken bij rechtbanken, gerechtshoven en de Hoge Raad. Wij zullen je intensief begeleiden. De unieke ervaring die je zult opdoen bij VSCC, vormt een uitstekend fundament onder je (verdere) juridische carrière. En met de honorering zit het wel goed.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature, bel dan gerust met mr. Joost Moorman of ). Wil je direct deze kans pakken en solliciteren, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, curriculum vitae en cijferlijst via .Functie:advocaat-medewerker
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Swaaij Cassatie & Consultancy via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Advocaat-medewerker Van Swaaij Cassatie & Consultancy 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures