Acteurs gezocht voor theatervoorstelling

New Arts Nijmegen, onderdeel van de Lindenberg Aldenhof, gaat van start met het maken van een theatervoorstelling met jongeren.

De theatervoorstelling draait om het omgaan geld, het gebrek eraan en de verleiding van het hebben van geld. Wie tussen de 18 en 24 jaar is kan zich aanmelden voor de auditie op vrijdag 12 januari 2018 in de Lindenberg Aldenhof (Aldenhof 13-90). Dit kan door een mail te sturen naar newarts@delindenberg.com of door te bellen met 06-23062603 voor meer informatie.

Vanuit New Arts gaan acht jongeren een interactieve theatervoorstelling maken op basis van de ervaringen en verhalen van de spelers, waarin ook veel ruimte is voor rap, zang, dans en andere urban kunsten.
De start is tijdens een introductieweekend (donderdag 25 t/m zondag 28 januari) ergens in het land. Vervolgens repeteert de groep in februari en maart twee keer per week op woensdag en op vrijdag van 11 tot 13 uur. Van april t/m begin juli wordt de voorstelling iedere week gespeeld in de Lindenberg Aldenhof en op 12 scholen.

Deelname aan het project is gratis. Reis- en verblijfkosten worden vergoed. Na afloop van het project krijgen jongeren een vergoeding van 500 euro voor hun deelname.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.