Wereldrecord TV-kijken in Nijmegen

De jongens en meisjes van de #ZEKERWEL-redactie gaan een gooi doen naar het wereldrecord TV kijken. Het huidige record is 91 uur en staat op naam van de Canadese online TV zender CraveTV. Er moet dus langer dan 91 uur TV worden gekeken! Niemand minder dan TPvision / PHILIPS is de hoofdsponsor en zal een nieuwe TV verzorgen voor de recordpoging. De persoon die het langst TV kan kijken mag de beeldschone nieuwe beeldbuis mee naar huis nemen!

Donderdag 19 maart 2015 start men om middernacht (00:00 uur) aan de TV-marathon. De deelnemers kijken films, TV, serie’s, en al het andere wat maar voorbij kan komen op een televisie. Mensen kunnen de deelnemers via Zekerwel.nl volgen me een livestream die 24/7 uitgezonden zal gaan worden. Het record is inmiddels ook officieel aangemeld bij Guinness World Records zodat (als we het halen) het ook officieel is vastgelegd en we onszelf wellicht de nieuwe wereldrecordhouder mogen noemen. Binnenkort volgt er meer informatie over de wereldrecordpoging, de deelnemers en de reglementen.

Meedoen? Zekerwel! Lijkt het je wat om mee te doen aan dit record, en zodoende een vette Philips TV te winnen? We zijn nog op zoek naar 2 gekke en enthousiaste mensen die willen deelnemen! Wellicht iets voor jou? Mail dan je motivatie naar redactie@zekerwel.nl en wie weet zit jij straks op de bank naast de andere redactieleden voor de wereldrecordpoging TV kijken in Nijmegen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.