LUX nodigt je uit voor haar gloednieuwe NYE party!

LUX nodigt je uit voor haar gloednieuwe NYE party! We beginnen het nieuwe jaar samen in stijl met een memorabel feest. Heel LUX gaat los op drie verdiepingen met op iedere etage een andere DJ. In zaal 7 dans je op funk&hiphop met onder andere DJ Slowpoke. Boven in de foyer gaan we los op Caribbean music en zaal 6 toveren we om tot een ware metropolis van house en electro met onder andere het Nijmeegse DJ-duo Keljet.

Zaal 7
Zaal 7 wordt omgetoverd tot een Club7 deLUXe met funk, hiphop, disco, house en meer. Met DJ’s Jam Master, Riptide & Slowpoke moéten die voetjes wel van de vloer! DJ Jam Master is een echte duizendpoot en draait een verfrissende mix van uiteenlopende muziekstijlen. Disco, funk, soul, jazz, hip hop, house, techno, nu disco, slo mo: hij draait het allemaal. Riptide is de kroonprins van het Amsterdamse nachtleven en resident DJ van de RAUW feesten in Utrecht en Amsterdam. DJ Slowpoke is één van Nederlands meest veelzijdige DJ’s. Hij mixt wave en punk, hiphop en house, funk, soul en cross-over. Alles in de blender is zijn devies! Het resultaat: een frisse, verrassende en spicy cocktail aan muziek.

Foyer
In de foyer kan het niet heet genoeg! From the desert to the jungle: swingen op tropical en Caribbean music. DJ’s Tin Wish Tin, De Tropen & Gingerbeard staan voor je klaar met hun beste sets! DJ Tin Wish Tin is bekend van onder andere Swingtastic op Lowlands en zijn Groovy Swing-feesten. Hij brengt ons de heetste reggae, calypso en meer. Op de muziek van De Tropen moét je wel dansen! Zij brengen je de dikste tropical bass, cumbia, dancehall en andere tropical vibes. Gingerbeard gaat daarna met een global bass en tropical trap set los om je laatste restje energie eruit te persen.

Zaal 6
Zaal 6 wordt een ware Metropolis waar je helemaal los kan gaan op house, electro, italo en nu-disco. DJ’s Chris en Thijs, Topomonti, 50% Scrambled & Keljet draaien de lekkerste beats voor je om tot in de vroege uurtjes door te gaan. Chris en Thijs zijn hét upcoming house duo uit Nijmegen en laten je lekker dansen met hun ‘oldschool-set’. Voor Topomonti is space the place. Verwacht een dikke italo disco set met classics, epics en nieuwe vloervullers. 50% Scrambled gaat daarna ouderwets los met een mix van house, electro en techno, net als op zijn illustere I Feel Luv feesten in Doornroosje. Keljet is momenteel te heet om met blote handen aan te pakken! Hun tracks worden miljoenen keren bekeken op Soundcloud en Youtube en komen steeds vaker voorbij op 3FM. Hun Fever-feesten behoren steevast tot de beste feesten van Nijmegen. Verwacht een mix van nu-disco, house en indie krakers.

 

Om 00.30 uur opent LUX haar deuren en om 06.00 uur trekken we ze voldaan achter ons dicht. Tickets kosten € 18,00 en zijn verkrijgbaar via de website en aan de kassa van LUX. Voor meer informatie zie www.lux-nijmegen.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.