Hoezo, de kerk is saai en achterhaald

Hoezo, de kerk is saai en achterhaald ?

In een tijd waarin sprake is van kerkverlating is het ook goed om te vernemen dat er kerken zijn waar nog sprake is van toestroom van nieuwe mensen. De Pinkstergemeente Jozua Nijmegen heeft het voorrecht daar getuige van te zijn. Een duidelijk bewijs hiervan is dat op zondag 17 november a.s. alweer de 5e doopdienst van dit jaar gehouden wordt , waarmee het aantal volwassen dopelingen dit jaar op 36 komt. Enkele jaren terug waren 1á 2 doopdiensten per jaar nog normaal met een totaal van maximaal 5 personen. Tijdens deze doopdienst zullen de dopelingen een getuigenis afleggen waarom zij zich willen laten dopen. Veel mensen zijn tegenwoordig zoekende naar de zin van het leven en ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde dan men kan waarnemen.
Pinkstergemeente Jozua Nijmegen is een laagdrempelige gastvrije gemeente en doet dan ook een uitnodiging aan de lezer om deze of een van onze andere zondagsdiensten bij te wonen.
Door de grote toestroom van jonge bekeerlingen haakt deze kerk in op de toegenomen vraag naar Bijbelonderricht. Daarom wordt er nu al weer enkele jaren een Alpha cursus gegeven waar men kennis kan maken met het Christelijk geloof. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Pinkstergemeente Jozua Nijmegen komt elke zondag samen in het Kandinsky College aan de Hatertseweg 404 te Nijmegen om 10:30 uur. Er zijn ook speciale kinderprogramma’s afgestemd op leeftijd. Voor meer info kijk op www.pgjozua.nl

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.