Open Dag Sarvata

Op zondag 14 september 2014 is er een Open Dag van Sarvata, Centrum voor Gezondheid en Welzijn, van 12.00 uur tot 17.00 uur aan de Schependomlaan 17e in Nijmegen. Sarvata is een centrum waar zowel verschillende reguliere en alternatieve therapiëen geboden worden als allerlei groepsactiviteiten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zoals o.a. yoga, mindfulness en qi gong.

Op de Open Dag zijn er allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen zoals workshops yoga, Qi Gong, Gurdjieff-dans en mini-consulten osteopathie, acupunctuur, ergotherapie, homeopathie en reading/healing. Men kan therapeuten en cursusbegeleiders ontmoeten, vragen stellen en zo een indruk krijgen van wat Sarvata te bieden heeft.

Sinds januari 2011 is het centrum Sarvata actief. Sarvata verhuurt praktijk- en groepsruimte aan therapeuten en cursusbegeleiders die naar de gehele mens kijken en deze ondersteunen bij zijn of haar lichamelijke en geestelijke gezondheid. Momenteel zijn er 14 therapeuten en 12 cursusbegeleiders aan het centrum verbonden. Samen bundelen zij hun krachten om een brug te slaan tussen alternatieve en reguliere therapieën en activiteiten.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.