24, 25 mei én 31 mei, 1 juni; Nijmeegse Tweedaagse

Een heel weekend lang cultuur, shoppen en uitgaan!

Elk laatste én eerste weekend van de maand staat het centrum van Nijmegen in het teken van de Nijmeegse Tweedaagse mét koopzondag. De eerstvolgende Nijmeegse Tweedaagse-weekenden zijn op zaterdag 24 en koopzondag 25 mei én zaterdag 31 mei en koopzondag 1 juni. Daarnaast zijn er in deze weekenden leuke uitgaanstips.

Uitgaanstips
Kom naar Keizer Karelstad Nijmegen! Bezoek één van de tentoonstellingen die georganiseerd worden
ter eren van de herdenking van het 1200ste sterfjaar van Keizer Karel. Laat je op zondag 25 mei gratis  rondleiden door de Stevenskerk en beleef de geschiedenis van Catharina van Bourbon. Op zaterdag  31 mei kun je de wandelaars van de Ropa wandeling aanmoedigen op de Waalkade. Of beluister op 1  juni de klanken van prachtige muziekstukken tijdens het Valkhof Klassiek of het Nijmeegs  Muziekfestival met optredens in het centrum!

Duodeals van ondernemers in de binnenstad
Tijdens de Nijmeegse Tweedaagse-weekenden van 24, 25 mei en 31 mei en 1 juni presenteren ondernemers in het centrum leuke duodeals aan het winkelend publiek. Wil je lekker shoppen met korting of een dagje/ avondje uit? Ondernemers bieden je daar leuke kortingsacties voor aan: Breng met het gehele gezin een bezoek aan de tentoonstelling ‘’Plaats Delict’’ en ontdek de misdaad bij de Romeinen. Om de dag goed af te sluiten kun je bij Pannenkoekenrestaurant `t Hoogstraatje een heerlijke pannenkoek eten! Ook zo`n zin om heerlijk in de zon te zitten? Bij Stippels Kadowinkel  kun je terecht voor fleurige tuinstoelkussens. Zoek je na het zonnebaden verkoeling in het zwembad? Ga dan naar Rituals en ontvang een beachtowel! Voor een nieuwe zomer outfit kun je bij Noa Noa terecht. Geniet na het shoppen van een heerlijk kopje koffie of thee met lekkernij bij Koffiebranderij & Proeverij Coffyn. Nog meer zin in zoetigheid?

Ga dan naar Chocobreak!
Wanneer je het aankoopbewijs van Chocobreak bij Nice Dameskleding Boetiek inlevert, ontvang je daar een verrassende Goodiebag. Met de kassabon van Nice Dameskleding Boetiek ontvang je dan bij Chocobreak een leuke chocolade attentie. Ben je van plan  op reis te gaan deze zomer? Dan kun je bij van Os Tassen en Koffers terecht. Zij hebben een leuke duodeal met Snoek beenmode en bodyfashion waar je terecht kunt om je garderobe compleet te maken. Met de special kortingsacties kom je wellicht op plaatsen die je nog niet kende en ervaar je Nijmegen eens op een andere manier. De duodeals worden door het Nijmeegse Tweedaagse promotieteam uitgedeeld op 31 mei en 1 juni. Daarnaast liggen de duodeal kaartjes bij de ondernemers in de binnenstad op de balie.

Op www.centrumnijmegen.nl/tweedaagse kunnen de duodeals tevens worden gedownload. Veel winkelplezier toegewenst!

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.