‘Icarus!’ terug in Nijmegen

Op 27 april en 1 en 2 mei is Kwatta’s voorstelling Icarus! weer terug in Het Badhuis in Nijmegen! Mis hem niet, deze spannende familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar!

Op een eiland midden in de grote blauwe Middellandse Zee zitten Icarus en zijn vader Daedalus gevangen in een doolhof met wel duizend gangen. Hoog in de lucht staat de zon en onder die zon zoeken Icarus en Daedalus naar de uitgang. Ze kunnen naar links, ze kunnen naar rechts, ze kunnen naar achter, ze kunnen naar voren. Maar de uitgang vinden ze nergens. Ze zoeken vol goede moed, ze zoeken wanhopig, ze zoeken boos en ze zoeken verdrietig, en dan… als er niets meer overblijft, krijgt Daedalus  plotseling een razendgoed idee. Hij begint te timmeren en te zagen, en te timmeren en te zagen…

‘ICARUS!’ schalt het door het doolhof. ‘We kunnen vertrekken!’

‘Heeft u de uitgang gevonden vader?’

‘Jazeker. De uitgang is…daar.’
Een oud verhaal, opnieuw verteld voor kinderen.
De pers over Icarus!:

‘Ontdaan van alle stof blijkt het verhaal springlevend. Spel, decor, techniek en tekst zijn doeltreffend en afgerond.’ (Theaterkrant.nl, 4 ****, 23 februari 2014)

‘De voorstelling maakt de mooie en aangrijpende mythe over de avontuurlijke Icarus en bangige vader begrijpelijk voor het jonge publiek.’ (Theaterjournaal, 13 maart 2014)

Icarus! of de lucht is blauw en ook de zee 5+
In Theater Het Badhuis, Nijmegen

27 april 11.00 uur, ontbijt om 10.00 uur!

1 mei 14.30 uur

2 mei 14.30 uur

Kaartjes: € 10,- voor volwassenen, € 7,50 voor kinderen tot 16 jaar.
Informatie en reserveren: www.kwatta.info/ 024 3600588.

Tekst en regie: Josee Hussaarts – spel: Rogier van Erkel en Hans Thissen – decor en kostuums: Barbara Kroon – techniek: Hanno Siegers

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.