Optreden Rock ‘n’ Roll Jonkies Nijmegen

Optredens van Rock ‘n’  Roll Jonkies 
20 april en 4 mei in Café Trianon Nijmegen
Entree: 3 euro

Op de zondagen 20 april en 4 mei 2014 zijn de optredens van Rock ‘n’ Roll Jonkies in Café Trianon aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen. Op Rock ‘n’ Roll Jonkies laat het jongste Nijmeegse popmuziektalent hun kunnen zien. Van 15.00 tot 19.00 uur treden de nieuwe bands op om zo kans te maken op een podiumplek van het Kids n Billies Festival en op meer.

Rock ‘n’ Roll Jonkies biedt een podium voor jong muzikaal talent. De muzikanten hebben meegedaan aan workshops en bandcoaching ter voorbereiding op hun optredens. Bij de optredens worden de bands gescout voor een plekje in de programmering van het  Kids ‘n’ Billies Festival in Nijmegen, het zomerse festival Park Open in Arnhem, Eurorock en het Arnhemse Midzomer Festival. Afgelopen jaren hebben bands als Shaemless, Cherry Red Nails, Stennes en Season Crow via Rock ‘n’ Roll Jonkies opgetreden op Kids ‘n’ Billies, Nijmeegse Muziek Op Straat en Festival Op ’t Eiland. Naast een mogelijk plekje op de festivals krijgen de bands masterclasses van bekende jonge muzikanten en voor een van de bands is er een dag studiotijd in studio Het Lab in Arnhem. Daarnaast zal er een publieksprijs worden uitgereikt.

Moedig de bands aan en kom naast de optredens genieten van andere activiteiten. Treedt in de rol van een rock ’n roll-legende bij de photobooth en speel Guitar Hero op de Wii. Voor de kleintjes zijn er kleurplaten en een knutselactiviteit.

Rock ‘n’ Roll Jonkies wordt georganiseerd door Kids ‘n’ Billies in een samenwerking met Peer Producties en Stichting PAN en wordt mede mogelijk gemaakt door Youth in Action Europe en het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.