12 September: Met stAAD naar Rome!

Met een motto als : Rome, elke stap een voetafdruk in het verleden en/of : Rome, De eeuwige stad die nooit verveelt, gaat Ron Milder op vrijdagmiddag 12 september een inleiding en power point presentatie houden over Rome.

StAAD is een vrijwilligersorganisatie in Dukenburg, die in de vorm van cursussen, lezingen en workshops zorg draagt voor gezellige, leerzame en betaalbare vrijetijdsbesteding.
Ron Milder is docent klassieke talen en daarnaast verzorgt hij bij StAAD “klassieke “ workshops. Als boeiende en humorvolle verteller neemt hij zijn gehoor mee voor een bijzondere trip door Rome. Verbazingwekkend zijn de restanten van 2000 jaar oude geschiedenis en het ongelooflijke hergebruik van dat alles. Meerdere historische lagen in e’e’n gebouw zijn te ontdekken en prachtige beelden en schilderingen aan plafonds en wanden te bewonderen..

Eerder maakte een reisgroep van StAAD-cursisten onder leiding van de spreker een bezoek aan Rome en belangstellenden kunnen direct na deze middag alsnog inschrijven voor de cursus over de klassieken die voor StAAD wordt verzorgd.

Zoals gebruikelijk is deze middag voor iedereen gratis toegankelijk en men hoeft geen StAAD-cursist te zijn. Vrijdagmiddag 12 september is de grote zaal van wijkcentrum Meijhorst vanaf 13,.30 uur open en de presentatie is van 14.00-16.00 uur.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.