10e Beursvloer voor de deur in het ROC Nijmegen

Op maandag 3 november wordt de hal van het ROC Nijmegen weer omgebouwd tot de Beursvloer. Het leukste en altijd drukbezochte netwerkevenement voor stichtingen, verenigingen en maatschappelijk betrokken bedrijven uit  de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen.

Matchen tijdens de Beursvloer
Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen, opent de Beursvloer 2014. Tijdens de Beursvloer worden vragen om hulp, kennis of materiaal, gekoppeld aan aanbod van bedrijven. Bij het Netwerkcafé staan ondernemers die ter plaatse korte adviezen kunnen geven aan maatschappelijke organisaties. De wat uitgebreidere vragen worden door hoekmannen gematcht aan de zogenaamde aanbodtafels. Net als op een echte beursvloer heerst er een dynamische en inspirerende sfeer en worden er boeiende deals gesloten. Zoals de Maatschappelijke MeerWaarde voor het 10e jaar bewijst: in deze samenwerking tussen het maatschappelijk middenveld en bedrijven liggen kansen voor iedereen!

Actief deelnemen aan de Beursvloer
Aanmelden voor de Beursvloer kan, voor zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties, via www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl. Maatschappelijke organisaties kunnen bij hun aanmelding hun vraag meteen concreet maken door het invullen van matchformulieren. Bedrijven die aanbod hebben, kunnen dit alvast doorgeven. Twee uur gratis advies, een tweedehands bureau of twee uur hulp bij het schilderen van een clubhuis voor een vrijwilligersorganisatie betekent al heel veel. Ook andere maatschappelijk betrokken ondernemers zijn van harte welkom op de Beursvloer en kunnen zich aanmelden via www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.

Mooie matches
Er zijn het afgelopen jaar veel mooie matches gerealiseerd. Renovatiewerkzaamheden, juridisch advies, een cursus gastvrijheid, diverse soorten meubilair, computers en nog veel meer.
Ook zijn er mooie tegenprestaties aangeboden, van zelfgemaakte sushi tot het regelen van het verkeer bij een jubileumfeest en een bedrijfsuitje naar het Muzieum.

Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde heeft tot doel de uitwisseling van kennis, kunde en materialen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen te bevorderen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.