1 januari: ‘Unox Nieuwjaarsduik’ Waalkade Nijmegen

ELST –  Op 1 januari 2014 vindt een officiële Unox Nieuwjaarsduik voor Nijmegen en omgeving plaats. Het startsein zal klinken om 15.00 uur op de Waalkade ter hoogte van Grand café Vivaldi in een – speciaal hiervoor neergezet – tijdelijk bad. De Nieuwjaarsplons is een samenwerking van Vereniging Ondernemers Waalkade en Watersport Nijmegen.

Unox Nieuwjaarsduik

De Nieuwjaarsplons start om 15.00 uur. Inschrijving vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Nieuwjaarsplons is gratis. Aanmelden is gewenst door een mail te sturen naar nieuwjaarsduik@watersportnijmegen.nl vermeld daarbij ook uw adres. Iedereen die deelneemt ontvangt een Unox-muts als herinnering. Wees  er snel bij want er kunnen maximaal 300 mensen deelnemen.

‘Winter aan de Waal’

De Nieuwjaarsduik is een onderdeel van ‘Winter aan de Waal’. Winter aan de waal, is een nieuw evenement aan de Waalkade in Nijmegen en staat geheel in het teken van winterse sferen. Muziek, levende kersstal, Bamboo Bill, koren, arrenslee, ezels knuffelen, nieuwjaarsplons, winterse stormbaan en nog veel meer! In de periode van 20 december t/m 1 januari is er van alles, zowel binnen als buiten te beleven. Terrassen op de Waalkade zijn omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met sfeerverlichting en heel veel kerstbomen. Naast de bekende grote kerstboom op het plein zal de Waalkade met 60 kleinere kerstbomen aangekleed worden, waardoor er een soort van looproute en een intieme sfeer ontstaat. Kijk voor meer informatie over het programma kijk op www.waalkade.nl

Stichting Watersport Nijmegen

Stichting Watersport Nijmegen komt op voor de belangen van de actieve water- en oeversport bij de aanleg van de nieuwe nevengeul en het nieuwe eiland dat daardoor ontstaat. “In het nieuwe gebied zijn volop mogelijkheden voor watersport, waar zowel Nijmegenaren als toeristen volop van kunnen genieten”, aldus voorzitter Cees Verhoef van Watersport Nijmegen. “Het zou mooi zijn als we met de Nieuwjaarsplons voortbouwen op een nieuwe traditie die in Nijmegen in gang is gezet”, aldus Leon Berkers, voorzitter van de  Vereniging Ondernemers Waalkade.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.