Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Ressen

Werken

bij De Woerdt

Vacature Zelfstandig werkend kok De Woerdt | 24 - 32 uur

Bij De Woerdt zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben jij gepassioneerd, energiek, creatief, heb je ervaring en houd je ervan om mooie gerechten te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!
De Woerdt is een familiebedrijf met als basis fruitteelt. We telen voornamelijk appels en peren op de grens van Bemmel en Nijmegen. Ons fruit verkopen wij in de Landwinkel, net als streekproducten van collega's en heerlijke delicatessen. Met de producten uit onze winkel maken we in het Boerderijterras de lekkerste taarten, lunches en high tea's. Voor een goede indruk van ons bedrijf klik hier
Ons Boerderijterras is een fantastisch gebouw met veel licht, sfeer en warmte. De combinatie van veel glas, hout, de klinkers op de vloer en de groene aankleding komt buiten binnen. De Woerdt is een perfecte plek om neer te ploffen of boodschappen te doen na een mooie wandeling door Park Lingezegen, het klompenpad of een bezoek aan het historische Ressen.
In de Boomgaardzaal op de eerste verdieping worden regelmatig vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties of teambuildings georganiseerd.
Samen met een team aan gemotiveerde collega's, zorg jij ervoor dat de gasten een zorgeloze ochtend of middag beleven.
We zijn een veelzijdig bedrijf waarbij we proberen zoveel mogelijk in een kringloop te denken en doen. We voeren een compacte kaart met kwaliteitsgerechten. We zijn een dag horecagelegenheid waar de nadruk ligt op kwaliteit en creativiteit. Ons gebak en de high tea's zijn een visitekaartje, de lunchgerechten smaakvol, creatief en zoals het boerenleven, rijk gevuld!
Wie zoeken wij?
· J e hebt een afgeronde koks opleiding, minimaal niveau 3 (of je hebt door werkervaring een gelijkwaardig niveau behaald)
· J e hebt kennis van relevante wet- en regelgeving zoals HACCP en allergenen
· E rvaring in een soortgelijke functie is een pré
· J e bent een echte teamspeler en je weet van wanten
· J e bent gestructureerd en bewaart het overzicht tijdens piekmomenten
· Je hebt passie voor ambachtelijke bereidingen, neemt initiatief en je bent leergierig om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen
Wat bieden wij?
· Een marktconform salaris volgens de CAO Horeca
· Goede werksfeer en gezellige collega's
· Dag horeca, 's avonds ben je meestal vrij.
· Op zondag is De Woerdt gesloten, bij uitzondering is er een evenement of partij.
· Veel ruimte voor creativiteit
· Gezellige bedrijfsfeestjes
Ons team bestaat uit mensen binnen de verschillende onderdelen van het bedrijf, horeca, Landwinkel en fruitteelt. Als familie zijn we trots op ons team en de saamhorigheid. We laten graag zien hoe een appel groeit of hoe je de peren toch een jaar lang kan bewaren.
Samen zorgen we voor een geweldige belevenis voor de gasten van de Woerdt.
Als je nu denkt: ja, dit is mijn baan!
Hartstikke leuk! Je bent van harte welkom.
Neem gerust contact op met Esther .

Landwinkel De Woerdt

Landwinkel betreft een samenwerking van trotse boeren met passie voor regionale kwaliteitsproducten afkomstig van het eigen boerenbedrijf en collega's. Wij dragen bij aan een korte en transparante keten en versterken we de leefbaarheid van platteland. Kom ontdekken, proeven, genieten, en beleven bij Landwinkel.

  • Woerdsestraat 4
    6684 DL Ressen


Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zelfstandig Werkend Kok De Woerdt 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures