Vacature Winkelmedewerker

Winkelmedewerker in Nijmegen

Wijzig contrast

Donker thema

MijnBrakkenstein.nl

  • 136 weergaven

Kom jij ons leuke team versterken?
Regio Oogst Stadsboerderijwinkel in Brakkenstein (Heyendaalseweg 219) is op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je het gezicht van onze stadsboerderijwinkel en ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van klanten, het verstrekken van informatie over onze producten, het afrekenen van aankopen en het bijhouden van de winkelvoorraad.
Wat neem je mee:
- Je bent beschikbaar in het weekend
- Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig
- Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding
Ervaring in een winkelomgeving is een pre, maar geen vereiste
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan in het weekend? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ln.tsgoo-oiger@ofni en wie weet word jij onze nieuwe collega bij Regio Oogst!

Doe mee aan een serie gesprekken tussen boeren, winkelier Regio Oogst en inwoners uit Nijmegen over de uitdagingen van lokaal en duurzaam voedsel. Onder het genot van lokale h...Functie:winkelmedewerker
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 21

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wijkblad Brakkenstein via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Winkelmedewerker Stichting Wijkblad Brakkenstein 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures