Vacature Uitvoerder schilderwerken

Uitvoerder schilderwerken in Nijmegen

Als Uitvoerder draag jij bij aan de verbetering en verduurzaming van woningen. Samen met je team zorg je ervoor dat diverse projecten, voornamelijk gericht op woningbouwcorporaties, succesvol worden uitgevoerd, waardoor bewoners kunnen genieten van energiezuinige en comfortabele woningen.

In jouw rol als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten bij woningbouwcorporaties, variërend van grootschalige renovaties tot kleinere verduurzamingsprojecten of een combinatie van meerdere werken tegelijk. Je werkt nauw samen met het projectteam en onderhoudt contact met de opdrachtgever, gebruikers/bewoners, partners en andere betrokken partijen. Samen met je team waarborg je een vlekkeloos verloop van het bouwproces van begin tot eind, met als doel een succesvolle afronding binnen de gestelde termijnen.

Je taken omvatten onder andere:

  1. Het organiseren van de werkplaats;
  2. Het coördineren van planning en organisatie, waarbij je zorgt voor een tijdige inzet van materiaal, materieel en personeel;
  3. Zelfstandig plannen en organiseren van diverse werkzaamheden volgens de werkomschrijving;
  4. Het aansturen van vakkrachten;
  5. Uitvoeren van eindcontroles en opleveren van opdrachten volgens afgesproken richtlijnen;
  6. Zorgdragen voor een veilige omgeving voor vakmensen en bewoners;
  7. Organiseren van toolboxmeetings en werkplekinspecties.


Functie:Uitvoerder onderhoud, Uitvoerder RGS
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Uitvoerder schilderwerken Eminent Groep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures