Vacature Timmerman

Timmerman in Nijmegen

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Logo De Variabele

Timmerman

Regio Nijmegen

Introductie

Ben jij de vakman die we zoeken?

En wil je…

 • afwisselend werk in het onderhoud;
 • werken met een vaste collega;
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Kom dan ons Projecten-team versterken!

Functie

De Variabele is van oorsprong een schildersbedrijf, gericht op onderhoud. In de afgelopen decennia hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid naar de grotere onderhouds- en renovatieprojecten. Als timmerman wordt je ingezet op de grotere projecten of verricht je allerhande timmerwerkzaamheden uit aan een aantal woningen. Beiden voornamelijk voor woningbouwcorporaties.

Concreet kun je bezig zijn met:

 • het herstellen van houtrot, zodanig dat het rottingsproces stopt. Daarna repareer je het houtwerk, door gebruik te maken van pasta's of door het uitvoeren van deelvervangingen.
 • het vervangen van ramen, deuren en kozijnen.
 • aanverwante werkzaamheden, zoals het plaatsen van glas, kitten en schilderen.

Ons streven is om onze vakmensen zo min mogelijk kilometers te laten rijden. Dit doen we door werkzaamheden in de buurt te plannen.

Functie-eisen

Veel afwisseling in je werk. Daar krijg jij energie van. Verantwoordelijkheid nemen in jouw werk en daarnaast rekening houden met de belangen van betrokken partijen. Dat is voor jou gesneden koek. Verder beschik je over:

 • Minimaal 2 jaar ervaring als timmerman, bij voorkeur in het onderhoud.
 • Beheersing van de Nederlandse taal om goed te kunnen communiceren met de klant.

Aanbod

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden: doe je mee aan De Variabele Doet! of introduceer je een nieuwe collega, dan scoor je punten die je kunt omzetten in bijvoorbeeld extra vrije dagen of een bruto uitkering van maximaal €1.500,- euro.
 • Veel mogelijkheden om via opleidingen en trainingen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • Een leasefietsplan en een regeling voor je sportabonnement.
 • Voordeel op aankopen bij onze vaste partners.

Inlichtingen

Jouw team zorgt voor het onderhoudswerk aan sociale huurwoningen. Hier werk je samen met vaste collega's. De grootte en samenstelling van het team hangt af van het project.

Wie zijn we

Organisatie

De Variabele is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Dat doen we veelal voor woningcorporaties in de regio's Nijmegen, Elst, Doetinchem, Helmond of Veenendaal. We zijn jaren geleden ontstaan uit een fusie van 3 familiebedrijven. Vandaar ook onze platte structuur, korte lijnen en betrokken en loyale collega's. We lopen graag voorop, bijvoorbeeld met innovatieve oplossingen voor verduurzaming. Maar ook door vernieuwende samenwerkingen aan te gaan met onze partners. We dagen elkaar graag uit om mee te denken over de verbetering van processen.

En gaat jouw maatschappelijke betrokkenheid net als die van ons verder dan de sociale huursector? Mooi! Dan doe je vast en zeker mee aan onze jaarlijkse vrijwilligersdag De Variabele Doet! Zo bouwden we al eens een dak boven de kinderboerderij van een Bio Vakantieoord. En klusten we voor het Leger des Heils. Gaaf toch?Functie:timmerman
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:1500 – 1500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Variabele via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Timmerman De Variabele 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures