Vacature Studentenbaan

Studentenbaan in Nijmegen

Studentenbaan Nijmegen

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt?

Over Contact Center Nijmegen

De onwijs mooie stad Nijmegen zit bomvol gezelligheid, mooie gebouwen, kleine cafeetjes én sinds kort niet één, maar twee vestigingen! Zoek je Nijmegen op het internet op, dan verschijnen er verschillende lijstjes met top 10's waarom je Nijmegen móet bezoeken. Dat weten onze Fonkianen daar in Gelderland als geen ander. ''Hoe meer zielen, hoe meer vreugd'' is het motto in Nimma. Na de opening van het Contact Center was dat ook niet te missen. Nieuwe Rookies stroomde binnen en de gezelligheid kon beginnen.

Studentenbaan in Nijmegen

Als Contact Center Agent ben jij een belangrijk onderdeel van . Jij zorgt er namelijk voor dat zowel wij als het telecombedrijf waar wij mee samenwerken gaan groeien. Voor KPN ben jij hét aanspreekpunt. Je bent klantvriendelijk en kan iedereen helpen bij hun vragen. Voor ga je op zoek naar de allerbeste nieuwe Fonkianen. Je weet door middel van een telefonische screening precies of het een potentiële nieuwe collega is, en zorgt ervoor dat ze op de goede plek terecht komen.

En dat alles in de mooiste stad van de provincie Gelderland! Wat wil je nog meer. Zie je ons mooie kantoor tijdens je lawa? Loop dan even naar binnen! Er is altijd wel iemand aanwezig voor een praatje. Neem dan contact met ons op! Wie weet ben jij wel onze nieuwe superster en strijd je binnenkort samen met je team om de leipste records binnen te slepen. Tot snel!

Waarom

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen (ook in avonden/zaterdagen mogelijk)
  • Bovengemiddeld verdienen (groei door tot Professional en verdien gemiddeld €200,- per dag!))
  • Borrels, gala's, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Een mooie werkplek in Nijmegen

The place to be: Contact Center Nimma

Lees artikel The place to be: Contact Center Nimma

Check onze reviews

Contact Center Nijmegen | De Ultieme Studentenbaan Contact Center Nijmegen | De Ultieme Studentenbaan

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het "oriënteren op de arbeidsmarkt"? Bij bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.



Functie:studentenbaan
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fonky via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Studentenbaan Fonky 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures