Vacature Junior intercedent

Junior intercedent in Nijmegen

Functieomschrijving

Beschrijving

Je werkdag als junior intercedent start meteen goed: na dat leuke gesprek met een werkgever vorige week, maak jij jouw team blij met twee nieuwe vacatures. Zoektocht gestart in 3,2,1... Vacatures online, selecteren, gesprekken voeren en dan BAM! Gevonden. Hoppa! Zij blij, klant blij, jij blij! Want als matchmaker tussen werkzoekenden en bedrijven weet je: op elk potje past een dekseltje.

Dit ga je doen!

Je zorgt dat de juiste kandidaten en klanten (bedrijven) elkaar vinden. Hoe? Met jouw hulp! Jij bent de schakel. 

 • Je hart gaat sneller kloppen van nieuwe vacatures. Daarom ga je vaak langs bij (nieuwe) klanten. Je zoekt en vindt bedrijven die met ons, Tempo-Team, willen samenwerken. Meedenken over personele vraagstukken, daar word jij blij van. 

 • Vacature binnen? Lekkerrrr! Je gaat zowel online als offline op zoek naar de best passende mensen voor de vacatures van je klanten. Dat betekent: in gesprek gaan met mensen die je vestiging binnenlopen en met sollicitanten die online reageren op je zelfgeschreven pakkende vacaturetekst. Alles voor de beste matches!

 • Zitten de sollicitanten eenmaal lekker op hun plek, dan blijf je ze helpen tijdens hun werk. Want als junior intercedent ben je eigenlijk werkgever voor je flexwerkers. Wanneer krijg ik m’n salaris? Hoeveel vakantiedagen heb ik nog? Voor hen een vraag, voor jou een weet. Ook vind je het leuk om met je flexwerkers mee te denken over een nieuwe opdracht of coaching zodat zij groeien in hun werk. 

Een collega aan het woord

"Ik heb zelf 10 jaar in de retail gewerkt waar ik ben doorgegroeid van stagiair naar leidinggevende. De werktijden vond ik op een gegeven moment niet meer zo prettig en ik was ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. De functie van junior intercedent kwam bij me op toen ik nadacht over een volgende stap; daar moest een stukje sales in zitten gecombineerd met het werken met mensen. Dat komt allemaal mooi samen in deze rol! Ik heb voor Tempo-Team gekozen omdat de cultuur in de organisatie heel laagdrempelig en informeel is, dat past goed bij hoe ik ben en daar voel ik me thuis! Er heerst een sterk teamgevoel bij Tempo-Team en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Koude acquisitie was even schakelen maar door het vaker te doen groei je erin en het geeft echt een kick als je een samenwerking met een nieuwe klant van de grond krijgt! Kortom; ik zit hier erg goed op mijn plek en ben super blij met de keuze die ik heb gemaakt." - Bjorn Smit, junior intercedent bij Tempo-Team

Dit verdien je als junior intercedent
 • Het bruto maandinkomen ligt tussen de €2550,- en €3000,- euro (afhankelijk van je werkervaring). Hier komt nog 8,5% vakantiegeld en ons persoonlijk benefit budget van ruim 3,8% bovenop! Wattuh? Is een extraatje, dit leggen we je nog uit.

 • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier. En dan hebben we het nog niet eens over jouw team gehad.

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot;

 • Een interessante bonus en aandelenregeling;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

 • Een goede werksfeer in een ondernemend team!

Dit heb jij in huis als junior intercedent

Om te rocken als junior intercedent bij Tempo-Team herken jij jezelf in deze punten:

 • Koppie koppie! Je hebt hbo werk- en denkniveau.

 • Commerciële pit en winnaarsmentaliteit zitten in je. Een berg ervaring is niet nodig. Wij leren je de rest, deal?

 • “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Pippi Langkous is jouw tweede naam. Leren en jezelf ontwikkelen doe je graag. Je durft fouten te maken. 

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat krijg je hier, dus daar moet je mee om kunnen gaan. Doe onderzoek, zet je doelen, zie kansen, maak beslissingen en run de toko!

 • Je bent graag in contact met mensen. Je kan goed luisteren en je inleven, waardoor je precies weet hoe je jouw klanten, kandidaten en collega’s het beste helpt. 

 • Loopt je dag helemaal anders? Geen probleem. Je bent flexibel en schiet niet snel in de stress. Even prioriteren, schuiven en opgelost. Hoppa! 

 • Verder beschik je over een auto, woon je in de directe omgeving van Nijmegen en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar!

Jouw thuisbasis als junior intercedent

Je werkt als junior intercedent op onze vestiging in Nijmegen staat samen met je directe collega's opgesteld voor het gebied Nijmegen en omgeving. Samen met je collega's bespreek je jullie plannen en resultaten, maar gedurende de dag sparren jullie ook veel, werken jullie hard, maar maken jullie vooral ook veel plezier! Samen met jullie manager Femke vormen jullie een dreamteam. Voor deze plek is het dus wel belangrijk dat je het fijn vindt om in een kleiner team te werken. Ga jij samen met je collega's op pad in dit gebied? Lekker pionieren en veel klanten bezoeken! Jullie krijgen veel vrijheid om samen te "ondernemen".

Werken als junior intercedent, dat lijkt je wel wat!

Yes! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden na het lezen van deze vacature. Bij vragen mag je altijd even bellen met onze Talent Acquisition Specialist Dion Tholen via: +31 6 15646118 of per mail: dion.tholen@randstadgroep.nl. Al zeker van je zaak? Mooi! Solliciteer dan door op de ‘solliciteer nu’ button te klikken. We spreken je snel!

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo Team via dion.tholen@randstadgroep.nl of 31615646118. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Junior intercedent Tempo Team 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures