Vacature Stagiair(e) Grafisch Vormgeving

Stagiair(e) Grafisch Vormgeving in Nijmegen

N.E.C. zoekt stagiair(e) Grafisch Vormgeving

Bij N.E.C. is vanaf september 2018 weer ruimte voor één stagiair(e) grafisch vormgeving. Sta jij stevig in je schoenen? Heb je affiniteit met voetbal en beheers jij Adobe-programma's zoals bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator en InDesign? Twijfel niet en solliciteer dan bij N.E.C. naar een stageplek als grafisch vormgever. We hebben plek voor één grafisch talent met als kernwaarden: creatief, proactief en een echte teamplayer.
Wat houdt je bezig? Als grafisch vormgever bij N.E.C. ga je werken bij de afdeling Marketing & Communicatie. Ideeën staan of vallen met de juiste visualisatie ervan. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Jij steekt het product in het juiste jasje en zorgt dat de boodschap visueel helder is. Bovendien ga je aan de slag met een aantal leuke projecten! Je zal je onder andere bezig gaan houden met de volgende taken:
- Social Media-uitingen vormgeven
- Ontwerpen van folders, flyers en wallpapers
- Op maat maken van logo's voor bijvoorbeeld LED-boarding of shirts
- Vormgeven en opmaken van het strijdplan
- Drukwerk- en opmaakwerkzaamheden
Wie zoeken wij? Een student die creativiteit en uitvoering combineert in de juiste balans. Je bent nauwkeurig en accuraat, zowel in lay-out als in spelling en hebt uiteraard interesse en kennis over N.E.C. en voetbal. Het betreft een 'meewerkstage' van minimaal 6 maanden.
De volgende basisvaardigheden zijn vereist:
- MBO/HBO


Functie:stagiair grafische vormgeving
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NEC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stagiair(e) Grafisch Vormgeving NEC 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures