Vacature Secretaresse Algemene Gezondheidszorg

Secretaresse Algemene Gezondheidszorg in Nijmegen

Secretaresse Algemene Gezondheidszorg
Nijmegen, 28-32 uur per week

Ben jij een administratieve duizendpoot die van aanpakken weet? De enthousiaste en veelzijdige secretaresse die klaar is om ons team te versterken? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

 • Veelzijdige ondersteuning: Je biedt onmisbare secretariële en administratieve support aan onze teammanagers en medewerkers. Geen dag is hetzelfde!
 • Brede inzetbaarheid: Je werkt mee op diverse werkvelden binnen de afdeling AGZ, wat zorgt voor een afwisselende en dynamische werkdag.
 • Vergaderingen plannen en voorbereiden: Van het inplannen en voorbereiden van vergaderingen tot het notuleren tijdens deze sessies, jij zorgt dat alles op rolletjes loopt.
 • Agenda beheer: Je plant diverse afspraken voor onze teammanagers via Outlook, waardoor hun werkdag optimaal georganiseerd is.
 • Mailboxbeheer: Samen met je collega’s houd je overzicht over de verschillende mailboxen van de afdeling en zorg je voor een vlotte afhandeling van e-mails.

Wie zijn wij?
De afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ) combineert diverse taakgebieden van de GGD: het voorkómen en bestrijden van infectieziekten en tuberculose, reisvaccinaties, seksuele gezondheidszorg, technische hygiënezorg, forensische geneeskunde en medische milieukunde. Ook het toezicht op kinderopvang en Wmo-voorzieningen zijn taken van de afdeling AGZ.

Op het secretariaat van AGZ werken wij samen om de manager, teammanagers en beleidsmedewerkers te ondersteunen in hun werkzaamheden. AGZ is een heel diverse afdeling, iedere secretaresse heeft haar eigen aandachtgebied naast de algemene werkzaamheden. Wij zijn een team dat hard kan werken en veel lol met elkaar heeft. We zijn goed op elkaar ingespeeld zodat we elkaar ook kunnen opvangen bij afwezigheid.

Wat bieden wij jou?
 • Een salaris van minimaal € 2.404,- en maximaal € 3.481,- bij een volledige aanstelling volgens schaal 6 van de Salaristabel SGO (Samenwerkende gemeentelijke organisaties).
 • Een rechtspositie gebaseerd op de cao SGO.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarloon. Dit kun je o.a. inzetten voor verlof, geld of studie.
 • Een contract in eerste instantie voor de duur van een jaar met daarna eventueel een vast dienstverband.


Functie:Secretaresse
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2404 – 3481
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGD Gelderland-Zuid via onbekend of 088 - 144 71 18. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Secretaresse Algemene Gezondheidszorg GGD Gelderland-Zuid 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures