Vacature Recruiter

Recruiter in Nijmegen

Senior

Meer details

Match criteria

bedrijf

 • Lamers HTS

locatie

 • Nijmegen

regio

 • Gelderland

functietype

 • HR

Continuous Recruitment

Wat ga je doen?

Als heb je een passie voor bouwen en steek je graag de handen uit de mouwen. Je bent veel in contact met de diverse hiring managers binnen de organisatie waardoor je precies weet te achterhalen wat de recruitmentbehoefte is. Zo voel je feilloos aan waar de prioriteiten liggen én waar verbeteringen mogelijk zijn. Je krijgt de volledige vrijheid om invulling te geven aan recruitment binnen Lamers waardoor je vormgeeft aan een toekomstbestendige organisatie. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals campus recruitment en employer branding.

Jouw taken omvatten:

 • Verantwoordelijk voor het recruitmentproces van vacature intake tot arbeidsvoorstel;
 • Sparren met de business en signaleren van verbeteringen gerelateerd aan recruitment;
 • Opzetten van- en sturing geven aan diverse projecten op het gebied van recruitment;
 • Doorgronden van de recruitmentbehoefte en adviseren van de HR-director.

Waar kom je te werken?

Bij Lamers High Tech Systems zijn we de leidende speler op het gebied van transport-, beheer- en distributiesystemen voor hoog zuivere gassen en vloeistoffen. We hebben alles in huis van engineering, constructie, productie én kwalificatie van onze installaties, modules en machineonderdelen. Inmiddels hebben we sterke positie in de Europese hightechindustrie en zijn we voorkeursleverancier geworden van hightech OEM's. Naast de semiconductormarkt bedienen we ook andere markten waaronder de chemie, farmacie, lucht- en ruimtevaart.

Als kom je te werken in een team van 9 gedreven HR-professionals waar initiatief en creativiteit centraal staat. Door elkaar te helpen weten we ons staande te houden in de hectiek die onze hoogwaardige techniek met zich mee kan brengen. Onze organisatie kent daarbij een informele, gedreven cultuur.

Herken jij je hierin?

Omdat je als volledig vrijgelaten wordt, ben je zelfredzaam en proactief. Je krijgt energie van bouwen en neemt mensen mee in jouw enthousiasme voor het vak. Daarnaast weet je door jouw scherpe blik en kritische houding precies waar de verbeteringen liggen.

Je beschikt over:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als ;
 • HBO werk- en denkniveau in de richting van bijvoorbeeld HRM of aanverwant;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met techniek. Ervaring binnen de hightechindustrie is een pré.

Wat bieden we?

Lamers kent een gedreven, informele cultuur, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo investeren we in trainingen en hechten we veel waarde aan 'coaching on the job'.

Als ontvang je een salaris van maximaal €5.500,- bruto per maand, afhankelijk van kennis & ervaring. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 adv dagen op basis van fulltime.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via de onderstaande sollicitatieknop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze . Dit kan via of .Functie:recruiter
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 5500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aalberts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Recruiter Aalberts 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures