Vacature Coordinator Kwaliteit

Coordinator Kwaliteit in Nijmegen

Coordinator Kwaliteit (Interne vacature, 24 - 36 uur per week)

Binnen TVN Zorgt zijn w e op zoek naar een Coördinator Kwaliteit.

Je geeft richting aan het team Kwaliteit middels het principe van "leads by example ". Op basis van vertrouwen, het winnen van respect motiveer je de teams om goede resultaten te behalen. Je stelt de prioriteiten, handelt integer, stelt je kwetsbaar op en staat naast je medewerkers.

Ben je enthousiast, daadkrachtig, deskundig , v i nd je het fijn om samen te werken en wil je vanuit een mensgerichte visie werken en waarde toevoegen? Dan zou jij mogelijk heel goed passen als onze nieuwe collega.

Vanuit je functie draag je , samen met de medewerkers kwaliteit , zorg voor het vormgeven van de kwaliteit van zorg en werken vanuit waarde binnen TVN Zorgt. J ouw drive is om het lerend vermogen van de organisatie centraal te stellen en dat vorm te geven in het jaarlijkse kwaliteitsplan , dat is de kern van ieders handelen . Met je team ben je veel in contact met de organisatie en externe stakehol ders om samen te kijken wat er nodig is om een volgende kwaliteitsstap te zetten. Je werkt de stappen uit, implementeert ze en evalueert of de be oogde resultaten behaald zijn . Je coordineert het opzetten en uitvoeren van interne audits en begeleid t externe audits ( ISO 9001 : 2015) en kwaliteitsmetingen.

Wie is TVN Zorgt
TVN Zorgt biedt zorg op maat. Dat doen we op een professionele, flexibele en betrokken manier. Bij het leveren van onze zorg werken wij samen met andere instellingen en organisaties. Het is onze missie om zorg te leveren op een gepaste manier, persoonlijk, respectvol en deskundig. Het gaat om zorg en begeleiding aan jonge kinderen, volwassenen en ouderen (van uit onze kernwaarde: Mensgericht).

Bij TVN Zorgt werken we met kleine teams van betrokken, deskundige en verantwoordelijke zorgverleners. We vinden het belangrijk om ieders stem te horen. Op dit moment zijn we daarom bezig met het invoeren van een nieuwe wijze van samenzeggenschap , waarbij ruimte is voor iedereen om vanuit diens eigen kwaliteiten en expertise bij te dragen en mee te denken en beslissen.

De backoffice van TVN Zorgt is klein en heeft als opdracht de t eams te faciliter en en ondersteun en om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen (vanui t onze kernwaarde: Daadkracht).

Ons leidend principe: Het vermogen om te verbinden is de basis voor onze uitvoering. De belofte die wij primair willen waarmaken is het bieden van groei en ontwikkeling. Daa rom zetten wij onze cli ë nt in zijn context altijd centraal. Onze ideale werkplek is een plek van gemeenschappelijkheid. Voor onze omgeving voegen wij waarde toe door "een cli ë ntspecifieke aanpak te bieden om tot een oplossing te komen die invulling geeft aan de vraag van de cli ë nt op basis van onze producten en diensten".

Wa ar dragen jouw werkzaamheden aan bij

Samen met je team dra ag j e zorg voor het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers . L eren en ontwikkelen vindt voor een groot deel op de werkvloer plaats. M et de teams denk je na over hoe dit het beste werkt voor elk team en met welke acties je het ler en en ontwikkelen kunt versterken. Jij fungeert als verbindende schakel tussen beleid en uitvoering.

je zorgt voor een eenduidig en regelarm vorm ge geven kwaliteitsbeleid dat voldoet aan extern gestelde criteria, waarmee de organisatie haar werk optimaal uit kan voeren.

Wat breng je mee

 • Je hebt een brede interesse en kennis op het gebied van relevante wetgeving (ZVW, WLZ, Wmo , Jeugd wet, BIG, Wkkgz etc ) ;
 • HBO/WO werk - en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met het aansturen van professionals
 • Je begrijpt de dynamiek binnen een organisatie in beweging en kunt hierbinnen op een verbindende wijze te werk gaan.
 • Je werkt resultaatgericht en jij k unt omgaan met een wisselende werkdruk ;
 • Je bent een gedreven persoon die beseft da t goed beleid geen doel is op zich maar een middel . Je bent in staat collega ' s te adviseren en overtuigen;
 • Je hebt inzicht in het werk en kunt snel analyses maken en hierover rapporteren ;
 • Jouw werk kenmerkt zich door zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en inzicht in de materie.
 • Aan toonbare Ervaring met werken met een kwaliteitssysteem en normenkaders zoals ISO is een must ;
 • Je beheerst diverse digitale systemen en programma's

Wat biedt TVN Zorgt jou

 • Een klein team met betrokken collega's;
 • Ruimte om samen met je team k waliteit invulling te geven aan jouw werkzaamheden;
 • Inschaling in salarisschaal FWG 55 of FWG 60 op basis van expertise en ervaring . Inschaling en alle arbeidsvoorwaarden (b.v. pensioenregeling, vakantiegeld, eindejaarsuitkering) op basis van cao VVT ;

Wil je reageren op deze vacature of heb je vragen?

Spreekt bovenstaande je aan en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar ter attentie van , adviseur P&O. Bel dan met Jeanne Heesters , Directeur Bedrijfsvoering , zi j is te bereiken op 2

Medio juni zullen de sollicitatiegesprekken gepland worden.

Coordinator Kwaliteit (Interne vacature, 24 - 36 uur per week) 2024-06-13 2024-06-13 https://tvnzorgt.nl/wp-content/uploads/2019/11/tvn-zorgt-nijmegen-logo-440-witvlak.jpg TVN Zorgt voor zorg en begeleiding https://tvnzorgt.nl/wp-content/uploads/2024/06/image-4.png 200px 200px

Coordinator Kwaliteit (Interne vacature, 24 - 36 uur per week)

Functie:coördinator kwaliteit
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TVN Zorgt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Coordinator Kwaliteit TVN Zorgt 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures