Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Jij als Productiemedewerker komt te werken in Nijmegen bij Royal SMIT Transformers. Een bedrijf dat al meer dan 100 jaar een begrip is, en inmiddels ook een wereldspeler op het gebied van grootvermogenstransformatoren. Zij hebben ruim 3500 medewerkers over 11 verschillende landen. In Nijmegen werk jij samen met 750 collega's aan een gigantisch project, namelijk een transformator gereedmaken voor miljoenen huishoudens wereldwijd. Wij zijn de marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren. Help jij ons hierbij? Bij ons is elke klant en elke wens bijzonder, en dat geldt ook voor jou als persoon.

Aanbod

We bieden je een functie als Productiemedewerker aan binnen een unieke, nette werkomgeving waar veel ruimte bestaat om jezelf te ontwikkelen en waarin je opgeleid wordt tot échte vakman. Samen overleggen we graag wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen Royal SMIT Transformators. Maar waarom zou je verder nog kiezen voor Royal SMIT Transformators? Om deze redenen!

 • Een bruto maandsalaris van €2.900,- tot €3.200,- o.b.v. 40 uur incl. 20% ploegentoeslag;
 • 40 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
 • Een netto onkostenvergoeding van €65,- maandelijks;
 • Behulpzame groep van collega's waarmee je samen gaat werken;
 • Bouwen aan het gaafste product, een die miljoenen huishoudens van stroom voorziet;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vrijdag kortere werkdag, dus eerder weekend;
 • Productgerichte opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Word jij onze nieuwe Smitter? Reageer direct op deze vacature! Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pjotr via 06 106 34 606 of mail naar pborgers@werkwijzer.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Op zoek naar andere technische vacatures? Kijk dan naar onze openstaande vacatures in de regio of laat een bericht achter bij Pjotr Borgers.

Functieomschrijving

Werken bij hét bedrijf van Nijmegen? Heb jij technische kennis en bereid om in de 2-ploegendienst te werken? Dan is de vacature Productiemedewerker wat voor jou!

Wat ga jij precies doen als productiemedewerker bij Royal Smit?

Je komt te werken op de afdeling Blikverwerking, hier wordt de kern van de transformator gebouwd. Jij stapelt dunne, geknipte blikplaten en brengt isolatiepapier aan volgens instructies. Door deze werkzaamheden vormt zich de transformatiekern. Tijdens de gehele uitvoering van de werkzaamheden zorg jij voor een nette werkplek. De gehele werkruimte van Royal Smit is netjes, dus dit willen wij graag zo houden. Tevens zorg jij te allen tijde voor veilige werkomstandigheden.

Functie-eisen

Jouw motivatie is doorslaggevend, maar je vaardigheden tellen natuurlijk ook mee. Voor deze functie is het belangrijk dat jij:

 • Minimaal VMBO hebt afgerond in een technische richting;
 • Jij secuur bent in je werkzaamheden;
 • Ervaring hebt in een productieomgeving. Geen ervaring, geen probleem, jouw motivatie telt; 
 • Jij kunt tekeningen lezen;
 • Flexibel in werktijden en bereid 2-ploegendienst te draaien. 


Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Productiemedewerker/880114611.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Productiemedewerker Werkwijzer 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures