Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Nijmegen

Leren bij KION

Pedagogisch Medewerker | Kinderdagverblijf | De Uitdaging | 20 tot 32 uur

Nijmegen , Gelderland € 3.192 per maand

Vacature details Sollicitatie

Waar ga je dat doen?
Kindcentrum De Uitdaging is een locatie in de wijk De Grote Boel in Nijmegen Noord. In dit prachtige, lichte gebouw zoeken wij twee paar gouden handjes voor op de verticale groepen op het kinderdagverblijf. Het kindcentrum, wat haar deuren opende in 2019, biedt ruimte aan vier kinderdagverblijf groepen: 2 verticale groepen, een babygroep, peutergroep en vier groepen buitenschoolse opvang. Vanwege onze affiniteit met het gedachtegoed van Emmi Pikler is er veel aandacht voor open en duurzaam spelmateriaal. Er is een gezellige gemeenschap gecreëerd waar de kinderen samen opgroeien. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met basisschool De Uitdaging waardoor kinderen van 0 tot 12 jaar één doorgaande lijn van ontwikkeling kunnen volgen. Dat versterken we door de groepen onderling te verbinden en de gezamenlijke hal als speelplek te gebruiken.
De binnenruimtes bij De Uitdaging zijn licht en ingericht met wit meubilair aangevuld met zachte tinten. De buitenruimte kenmerkt zich door een blote voetenpad waar de kinderen kunnen ontdekken. Maar ook zijn er zandbakken aanwezig, een glijbaan en kunnen de allerkleinste kinderen heerlijk slapen in de buitenbedjes. Voor iedereen wat wils!


Het team bij De Uitdaging bestaat uit 11 vrolijke collega's, in het team heerst een open en eerlijke sfeer. Jaarlijks wordt er een zomerfeest georganiseerd evenals verschillende teamuitjes. Ben jij meedenkend, houd je van improviseren en ga je graag een uitdaging aan, dan is werken bij De Uitdaging iets voor jou!
Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf bij KION ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor kinderen van 0 tot 4 jaar! Vanaf de ontvangst tot aan de afsluiting van de dag zorg jij voor structuur en creëer je een fijne, veilige en vertrouwde omgeving. Je geeft individuele aandacht aan ieder kind, van het geven van een fruithapje aan een baby op schoot, tot het bieden van uitdagend spel aan een peuter. Jij ziet wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. Via onze ouderapp stuur je gedurende de dag berichten en foto's van de mooie momenten die de kinderen beleven. De dag wordt gezamenlijk afgesloten, je zingt een lied, maakt muziek of vertelt een verhaal. Nadat je de ouders bij het ophalen hebt geïnformeerd over de dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.


Wat bieden wij?


  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max 3.421,- en per 1 april na een cao verhoging max 3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 20 uur per week tot 32 uur per week;
  • Werkdagen in overleg;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, eindejaarsuitkering, een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken in de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter Chantal op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Chantal via . Chantal is werkzaam op: maandag, dinsdag en donderdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met per telefoon via of per mail via [email protected] . Gina is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

Solliciteren

of

Vertel iets over jezelf

We hebben nog wat vragen voor je

Wij plannen altijd een telefonische intake met je in, wanneer komt dit voor jou uit?

Mocht je ons voorafgaand alvast iets willen meegeven dan mag dat hier!

De kracht van KION zit hem in onze collega's!

Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3192 – 3192
Uren per week:20 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Pedagogisch Medewerker KION 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures