Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Nijmegen

Leren bij KION

Pedagogisch medewerker in opleiding | 12 tot 36 uur

Nijmegen , Gelderland € 2.265 - € 2.969 per maand

Vacature details Solliciteren

Wil jij dolgraag in de kinderopvang werken maar voldoet jouw diploma (deels) nog niet? Wij bieden je bij KION de kans om via een interne opleiding het aanvullende certificaat te behalen waardoor jij op de groep mag staan bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang!

Werken en leren bij KION

  • Je maakt kennis met diverse locaties en werkvormen binnen één van onze regio's, zo zoeken we samen naar een goede match;
  • Je krijgt een contract van minimaal 20 uur per week. Heb je andere voorkeuren dan gaan we graag het gesprek met je aan;
  • Voor persoonlijke begeleiding word je gekoppeld aan een vaste leidinggevende en een pedagogisch coach.

Wist je dat je al op de groep mag starten als pedagogisch medewerker in opleiding zodra we je inschrijven voor de eerstvolgende opleidingsmogelijkheid?

Wat bieden wij?

  • Een warm welkom binnen onze organisatie, we zijn blij dat je er bent!
  • 20 tot 36 uur op contract, we gaan graag het gesprek met je aan;
  • Salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 5. Dat is max. €3.79- en per 1 april na de cao verhoging €3.243,- op basis van een 36-urige werkweek. Wanneer je de opleiding hebt afgerond word je ingeschaald in schaal 6 volgens cao Kinderopvang.
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kind(eren) en een gunstige pensioenregeling;
  • Een online ontwikkelplein vol mogelijkheden tot cursussen of trainingen waarmee jij jezelf verder kan ontwikkelen als KION Kindkenner.

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een diploma uit deze lijst. Daarnaast neem je jouw talenten mee, van groene vingers, tot muzikaliteit of een creatieve geest. Het werken in een team geeft jou energie en je staat open om feedback te geven én ontvangen. We vinden het niet erg als je nog niet alles kan, we helpen je graag ontwikkelen. We vinden het fijn als je een lerende en positieve houding hebt en taken durft aan te pakken, van het contact met ouders, tot het bijhouden van het online portaal.


Wil jij bij ons van betekenis zijn?

Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande button! Voeg je cv toe en beschrijf in een paar korte zinnen waarom je graag bij ons komt werken dan nemen we op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

Solliciteren

of

Deel vacature

Vertel iets over jezelf

Vragen

We hebben nog wat vragen voor je

Wij plannen altijd een telefonische intake met je in, wanneer komt dit voor jou uit?

Mocht je ons voorafgaand alvast iets willen meegeven dan mag dat hier!

De kracht van KION zit hem in onze collega's!

Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2265 – 2969
Uren per week:12 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Pedagogisch Medewerker KION 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures