Vacature Operator 3 ploegen nieuwe productielijn

Operator 3 ploegen nieuwe productielijn in Nijmegen

Ben jij toe aan een nieuw proces? Ga jij geen uitdaging uit de weg en wil je graag meedenken en helpen bij de ontwikkeling? Lees dan verder, want dan is deze Operator functie is voor jou!

De organisatie waar je gaat werken, bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. Ze zijn een snel groeiende organisatie en houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen ze mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. Het totale bedrijf heeft 450 medewerkers in dienst.

Als Operator ga je aan de slag in een 3 ploegendienst. Het bedrijf gevestigd onder andere in Nijmegen heeft een innovatief en uniek proces ontwikkeld, waarbij bierbostel, het bijproduct van bierbrouwers, opwaarderen naar duurzame en plantaardige voedingsingrediënten. Als operator van deze nieuwe productielijn, geef jij werkelijk invulling aan circulariteit en de wereldwijde eiwitbehoefte.

Na een inwerktraject ga je zelfstandig in een shift werken. Hierin ben je verantwoordelijk voor het bewaken en sturen de geautomatiseerde processen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines ongestoord kunnen blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en voert hiervoor de noodzakelijke productanalyses uit. Je registreert relevante gegevens uit de procesvoering in het kader van werkoverdracht aan je collega’s. Je maakt en houdt de apparatuur en de werkomgeving schoon. Daarnaast signaleer en analyseer je (dreigende) storingen en technische mankementen en als het even kan voorkom of los je deze op.

Functie-eisen

 • Middelbaar onderwijs werk- en denkniveau;
 • Ruime werkervaring in de procesindustrie, bij voorkeur in de foodindustrie;
 • Kennis van ATEX- veiligheid en risico’s en VCA;
 • Bereidheid om te werken in een 3 ploegendienst van maandag tot en met vrijdag (5x ochtend, 5x middag, 5x nacht);
 • Je bent probleemoplossend en probeert te achterhalen waar de oorzaak zich bevindt;
 • Je bent zelfstandig en werkt volgens de kwaliteit procedures.

Werk en Vakmanschap is gevraagd om mee te helpen bij de werving van een nieuwe collega. Onderstaande voorwaarden worden je direct aangeboden door het bedrijf waar je gaat werken. Je treed daar dus direct in dienst. Je ontvang een jaarcontract, met de intentie om deze daarna om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Wat we je kunnen aanbieden:

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 2400,- en €3200,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 21% ploegentoeslag;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Functie:Operator
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via nijmegen@werkenvakmanschap.nl of 024-3249555. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Operator 3 ploegen nieuwe productielijn Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures